NaslovnicaVijestiIznenadni transfer: Mourinho koristi zbrku i dovodi pojačanje iz Chelseaja

Iznenadni transfer: Mourinho koristi zbrku i dovodi pojačanje iz Chelseaja

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno razmišlja o dovođenju Chelseajevog braniča David Luiza uprkos nedavnim problemima Brazilca na Stamford Bridgeu.

Iznenadni transfer

Prema riječima Tonyja Banksa u Daily Expressu, Portugalac bi mogao da dovede svog bivšeg igrača već u siječnju, a Luiz bi mogao biti otvoren za prelazak na Old Trafford, jer je ‘ljut’ zbog nedavnog tretmana u Chelseaju.

Luiz, koji ima 30 godina je bio van sastava u posljednjoj utakmici Plavaca prije međunarodne stanke, gdje je Chelsea na Stamford Bridgeu uspio pobijediti Manchester Uniteda sa 1-0, a njegova zamjena, Andreas Christensen je odigrao impresivnu utakmicu.

[su_watch_live_football]

Nakon utakmice, menadžer Antonio Conte je upitan o Luizovoj budućnosti u klubu i rekao je: “Ne znam, mora raditi jako naporno, inače će biti na klupi ili tribinama.”

Luiz se vratio u Chelsea uoči prošle sezone nakon dvije sezone sa PSG-om i bio je izvrstan kao dio Conteova tri braniča, koji su odigrali ključnu ulogu u prošloj sezoni kada je Chelsea osvojio Premier ligu.

Bio je čak uključen u PFA momčad godine Premier lige, uz suigrače Gary Cahilla, N’Golo Kantea i Eden Hazarda.

Međutim, Luizova forma u 2017/18 nije bila tako dobra i njegova budućnost u prvoj momčadi na Stamford Bridgeu izgleda pod velikom sumnjom, pogotovo ako Christensen nastavi da impresionira.

U Unitedu bi moglo biti mjesto za njega, gdje Chris Smalling i Victor Lindelof ne uspijevaju kao tandem.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Eric Bailly i Phil Jones su do sada bili fantastični, no Englez je osobito podložan ozljedama.

Mourinho možda vidi korist u Luizovom iskustvu i vjeruje da ga može vratiti u njegovu najbolju formu ako pređe u Manchester United u siječnju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!