NaslovnicaVijestiIZNENADNI TRANSFER NA POMOLU: Joe Hart pronašao klub koji je zainteresiran za...

IZNENADNI TRANSFER NA POMOLU: Joe Hart pronašao klub koji je zainteresiran za njega – odlazi u Francusku!

Iznenadni transfer na pomolu. Joe Hart pronašao klub koji je zainteresiran za njega i odlazi u Francusku. Evo koji klub želi Joe Harta u svojim redovima. Joe Hart će ovog ljeta gledati Svjetsko prvenstvo iz svog kauča.

Iznenadni transfer

Unatoč tome što je predstavljao broj jedan u Engleskoj na posljednja tri glavna turnira, pad forme Jose Harta i otkako ga je Pep Guardiola protjera iz Manchester Cityja je natjerao Southgatea da ga zamijeni. Jordan Pickford, Jack Butland i Nick Pope su rezervirali svoje mjesto u Rusiji.

Prije dvije godine bilo je neshvatljivo, ali Hart je podnio jednu strašnu sezonu sa West Hamom, a to su jedini navijači Engleske koji su pozvali na njegovo uključivanje.

Vrativši se sa osrednjim nastupom u Torinu, 31-godišnjak je povećao niz grešaka na drugoj posudbi kod Čekićara.

Katastrofalan nastup protiv Burnleya u ožujku su mnogi smatrali da je bio kap koja je prelila čašu i čak su vidjeli Harta kao zamjenu za Adriana koji bi mogao da ga izbaci iz prve postave.

Kao rezultat toga, Hart se vratio u City bez nade da će ponovo igrati za Građane i vjeruje se da West Hama uopšte ne zanima potpisivanje na trajnoj bazi.

[su_live_koeficijenti]

Iskreno, situacija ostavlja Harta u limbu i nije imao mnogo izbora u ovom slučaju.

Southampton i Wolverhampton se vide kao dva kluba koja bi mogla poslati ponudu za Harta, dok je transfer u MLS također moguć, ali ništa konkretno nije došlo do sada.

Dan prije Svjetskog prvenstva je Hart kako stvari stoje dobio neočekivanu ponudu koja će mu pomoći da pobjegne iz Cityja.

Prema Daily Mailu, Nice je spreman ponuditi Hartu odlazak sa stadiona Etihad.

Građani su spremni prihvatiti dogovor sa manjom cijenom za Engleza i čini se da bi iznenadni transfer u Francusku mogao biti na kartama.

Bivši član Manchester Cityja, Patrick Vieira je nedavno preuzeo odgovornost za Nice i mogoa bi osigurati ponovni susret sa svojim bivšim kolegom u narednim tjednima. Postoji i prilika da će Mario Balotelli, drugi bivši igrač Građana, ostati u Nici sljedeće sezone.

Simon Pouplin izgleda kao da odlazi iz Nice na kraju svog ugovora ovog ljeta i ima mnogo pitanja o budućnosti Yoana Cardinalea, tako da Hart može doći kao neposredni broj jedan.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ako ništa drugo, taj transfer će odvesti harta iz središta svjetskog nogometa i pružiti mu priliku da obnovi svoju karijeru.

No, to bi mogla biti jedina ponuda za 31-godišnjaka sa klubovima iz Francuske, Italije i Španjolske koji prate njegovu situaciju.

Nešto se treba promijeniti za Harta i njegova budućnost možda leži u inozemstvu.

Vrijeme mu otkucava i on svoju karijeru može preokrenuti ako napravi pravi transfer, a njegov sljedeći potez bi mogao biti i posljednja prilika.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!