NaslovnicaVijestiIznenadni transfer zvijezde Arsenala: Odlazi za samo 20 milijuna funti?

Iznenadni transfer zvijezde Arsenala: Odlazi za samo 20 milijuna funti?

Iznenadni transfer zvijezde Arsenala. Odlazi za samo 20 milijuna funti? Olivier Giroud dobio je dosta kritika od dolaska u Arsenal u 2012. godini, ali francuski napadač uopšte nije učinio loš posao u engleskom nogometu.

Iznenadni transfer

U 164 premierligaške utakmice, 30-godišnjak je postigao 69 golova. Nije bio spektakularan, ali pristojan broj.

Giroud je postigao 98 golova za Topnike u svim natjecanjima, međutim, čini se da on neće imati priliku da dođe do granice od 100 golova.

Zašto? Budući da francuski mediji najavljuju njegov odlazak sa Stadiona Emirates tijekom narednih tjedana.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Arsenal je trenutno u potrazi za prvoklasnim napadačima – Kylian Mbappeom i Alexadre Lacazetteom, koji su povezani sa odlaskom u sjeverni London posljednjih tjedana – a Giroud navodno ima otvoren put ka izlaznim vratima Arsenala nakon pet godina provedenih u klubu.

Prema pisanju Goala, Giroud može biti na rubu prilično neočekivanog transfera.

Umjesto da se vrati u Francusku, bivša zvijezda Montepelliera bi još uvijek mogao nastaviti svoju turneju po Engleskoj iduće sezone.

West Ham je spreman ponuditi Giroudu četverogodišnji ugovor vrijedan 100.000 funti tjedno, a razgovori između igrača i Čekićara su se već dogodili.

[su_euro_soccer_bonus]

Što je još važnije, shvaćeno je da je i sam Giroud spreman da napusti Emirates. Radije bi napustio Arsenal na trajnoj osnovi, nego išao na posudbe.

Giroud bi trebao koštati oko 20 milijuna funti, ali to izgleda nije odvratilo West Hama od Francuza.

Također pročitajte: Završen drugi najveći transfer u povijesti nogometa: Manchester United doveo pojačanje od 70 milijuna eura

Ipak, navijačima West Hama bi se moglo oprostiti što su se zapitali da li im baš treba napadač kao što je Giroud.

Carroll je napravio 110 nastupa za Čekićare tijekom pet sezona.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!