NaslovnicaVijestiIznenađujuća izjava Suareza koja je razočarala Guardiolu

Iznenađujuća izjava Suareza koja je razočarala Guardiolu

Iznenađujuća izjava Suareza koja je razočarala Guardiolu. Luis Suarez je jasno rekao da bi se Liverpoolu pridružio ponovo ukoliko bi se vratio u Premiership. 29-godišnjak je bio nevjerovatan otkako se pridružio Barceloni za 75 miliona funti, gdje je dao 54 gola u 73 utakmice.

Iznenađujuća izjava Suareza

Urugvajac se predstavio navijačima Liverpoola sa 82 gola za klub u tri i pol sezone na Anfieldu.

Ali njegov agresivan stil i kontraverzne ludorije učinile su ga da bude u centru pažnje po lošim dešavanjima, gdje je imao velike obračune sa Patrice Evrom i Branislav Ivanovićem.

Sa špekulacijama koje ga okružuju oko njegove dugoročne budućnosti na Camp Nou, Suarez je priznao da bi mogao igrati za samo jedan klub u Engleskoj, ako se ikada vrati na Otok.

“Nikad ne znamo šta se može desiti u budućnosti, ali ako bih se ikada vratio u Englesku, to bi jedino bilo u Liverpool, ni za jedan drugi tim”, rekao je Suarez.

“Nedostaju mi navijači. Atmosferu koju prave je nevjerovatna. Svi koji su igrali za Liverpool, znaju koliko su tamo važni navijači. Oni znaju da su i dalje u mom srcu.”

Ova vijest će doći kao udarac za Manchester City, gdje je Pep Guardiola navodno planirao da povuče neke veze u Barceloni i dovede ovu zvijezdu na Etihad.

Odrastao je uz sedam braće i samohranu majku. Luis je bio problematičan tinejdžer sklon opijanju i partijanju. Nakon ultimatuma trenera u mlađim kategorijama Nacionala počeo je ozbiljnije shvaćati nogomet. Stariji brat Paolo je također nogometaš.

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Karijeru je počeo u urugvajskom prvoligašu Nacionalu gdje je i prošao kroz mlađe selekcije, za vrijeme boravka u Nacionalu odigrao je 27 utakmica uz 10 postignutih golova te je tako pomogao klubu u osvajanju jednog prvenstva.

Nakon uspješne sezone Groningen je otkupio njegov ugovor za 800.000 eura. Za vrijeme svoje prve sezone u Europi Suarez se dobro snašao i zabio 10 golova u 29 utakmica. Njegove impresivne partije privukle su pažnju velikih klubova pa je tako u ljeto 2007. prešao u Ajax za 7.5 milijuna eura.

Suarez je debitirao za klub u utakmici lige prvaka protiv Slavie Prag. U Eredivisiji je u debiju dao gol i triput asistirao i na kraju izborio jedanaesterac. Prvu sezonu je završio sa 20 golova u 40 nastupa.

Sezonu 2008./09. završio je sa 31 utakmicom i 21 golom. Ta sezona je upamćena po tome što je dobio čak sedam žutih kartona kroz natjecanje.

Sezonu 2009./10. odigrao je fantastično, zabio je hattrick u doigravanju Europske Lige protiv Slovana iz Bratislave. Sezonu je doveo kraju sa 35 golova u ligi (odnosno 49 ukupno). Zabio je 6 golova u jednoj utakmici Nizozemskog kupa. Na kraju sezone dobio je nagradu za najboljeg igrača lige.

Suarez je 28. siječnja 2011. otišao za 27 milijuna eura u engleski Liverpool. Dana 7. srpnja 2014. mediji su javili da je postignut dogovor između Barcelone i Liverpoola, a sam Suarez se odlučio za broj 9, nakon što je bivši igrač Barcelone Alexis Sánchez koji je prethodni nosio broj 9 prešao u Arsenal. Suárez je s Barcelonom osvojio Ligu prvaka 2014./15. protiv Juventusa (3:1), a u finalu je postigao pogodak.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!