NaslovnicaVijestiSOLSKJAER SPREMAN PLATITI 100 MILIJUNA EURA: Ovo je pojačanje koje bi mu...

SOLSKJAER SPREMAN PLATITI 100 MILIJUNA EURA: Ovo je pojačanje koje bi mu moglo spasiti posao na Old Traffordu!

Manchester United je navodno spreman platiti 100 milijuna funti za potpis zvijezde Borussije Dortmund Jadon Sancha.

SOLSKJAER SPREMAN PLATITI

19-godišnjak je među najboljim mladim talentima svjetskog nogometa zahvaljujući svojim nastupima za bundesligaške divove.

Sanchho je do sada upisao 68 nastupa za Borussiju Dortmund, postigavši 18 golova i 30 asistencija. Ove je sezone engleski internacionalac u 13 nastupa na svim natjecanjima postigao četiri gola i sedam asistencija.

Sancho je već neko vrijeme povezan sa Manchester Unitedom prema Telegraphu i drugima. Izvješće Mirrora tvrdi da su Crveni đavoli spremni ispuniti procjenu Borussije Dortmund u iznosu od 100 milijuna funti za poptis 19-godišnjaka.

Sancho je ove sezone odigrao nekoliko impresivnih nastupa i nema sumnje da će ga BVB željeti zadržati još nekoliko godina, jer bi im mogao pomoći u osvajanju Bundeslige.

Međutim, Manchester United ima finansijsku snagu da potpiše internacionalca Engleske, pa bi najbolji način da se Dortmund odbije od bilo kakvih interesa bio povećati njegovu vrijednost.

Bez obzira na to, teško da se može poreći da bi Sanchovo dodavanje pojačalo Ole Gunnar Solksjaerovu momčad.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!