NaslovnicaVijestiIzostavljeni ključni igrači: Koeficijent na Manchester City protiv Steaue se povećao

Izostavljeni ključni igrači: Koeficijent na Manchester City protiv Steaue se povećao

Izostavljeni ključni igrači. Koeficijent na Manchester City protiv Steaue se povećao. Pep Guardiola nije uključio Yayu Tourea u ekipu Manchester Cityja koja putuje u Rumunjsku da igra protiv Steaue Bucharest u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Izostavljeni ključni igrači

Reprezentativac Obale Bjelokosti nije bio uključen ni u utakmicu protiv Sunderlana, gdje je City pobijedio 2-1 na Etihadu, a sigurno neće igrati ni u glavnom gradu Rumunjske.

Belgijski branič Jason Danayer je također bio izostavljen, a Leroy Sane je i dalje ozlijeđen. Samir Nasri, Wilfried Bony i Eliaquim Mangala su također izostavljeni i špekulira se odlazak sva tri igrača sa Etihad stadiona pred zatvaranje prijelaznog roka u nešto više od dva tjedna.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Manchester City je podržan od strane Bet365 kladionice i koeficijent na njih je 1.44, ali na točan rezultat od 2-0 za Manchester City, koeficijent je ogromnih 7.00, što je odlična ponuda, dok je dostupna i ponuda pobjede Građana jednim golom razlike (4.33). Šanse da će se Manchester City kvalifikovati u dalju fazu natjecanja od strane Bet365 su baš velike, kvota je vrlo mala, čak 1.07 i svi očekuju prolaz Građana.

Screenshot_34

Screenshot_35 Screenshot_36

Screenshot_37

UPLATI!
U međuvremenu, francuski reprezentativac Bacary Sagna je otkrio kako Guardiola već mijenja mnoge stvari u klubu.

[su_euro_soccer_bonus]

Bivša zvijezda Arsenala je za Manchester Evening News rekao: “Prije svega, noć prije nismo išli u hotel. Način na koji smo se pripremili za utakmicu je bio drukčiji od prošle sezone. Ne želim reći da je bolji, nego samo drugačiji.”

“Imali smo trening u 11. Prije smo samo ponekad trenirali sa Manuel Pellegrinijem i nije to loša ideja u odnosu na boravak u sobi ili ležanje na krevetu. To je bio samo kratki trening. Ništa previše. Samo toliko da se probudimo.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!