NaslovnicaVijesti"Izviždali su me jer misle da sam ja razlog zbog kojeg se...

“Izviždali su me jer misle da sam ja razlog zbog kojeg se Totti povukao”

Trener Intera Luciano Spalletti izjavio je kako nije imao ulogu u odluci legendarnog napadača Rome Francesca Tottija da se povuče iz profesionalnog nogometa.

Bivši trener Rome komentarisao Tottijev odlazak

Bivši trener ‘rimske vučice” je izviždan od strane navijača kluba ovog vikenda, koji ga krive za odlazak Tottija na kraju prošle sezone.

Ovaj dvojac je imao dosta svađa tokom prošle sezone. Totti je često osporavao Spallettijev autoritet u svlačionici, zbog čega je presjedio na klupi veći dio svoje posljednje sezone u klubu, što je izazvalo nezadovoljstvo navijača.

Unatoč činjenici da je odveo Romu do drugog mjesta u Seriji A, navijači mu nikako ne mogu oprostiti takvo tretiranje najveće legende kluba.

[su_bet365_app]

Spalletti je dobio zvižduke na svom povratku na Olimpico ovog vikenda, kada je njegov tim slavio protiv Rome rezultatom 1-3.

“Izviždali su me jer misle da sam ja razlog zbog kojeg se Totti povukao. Međutim, ja trenutno nisam u Romi i on je mogao nastaviti sa igranjem”, rekao je Spalletti za Football Italiju.

“Navijači Tottija su me ljutito dočekali, ali sam primio i mnogo pozitivnih poruka od navijača Rome.”

Iako su se njegove predstave blago pogoršale u posljednjih nekoliko sezona, Totti je do samog kraja ostao miljenik navijača talijanskog kluba.

[su_us_open]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!