NaslovnicaVijestiIzvršni direktor AC Milana otkrio koga će dovesti kao Donnarumminu zamjenu

Izvršni direktor AC Milana otkrio koga će dovesti kao Donnarumminu zamjenu

Izvršni direktor AC Milana Marco Fassone otkrio je da je njegov klub zainteresovan za dovođenje golmana Genove Mattije Perine.

AC Milan zainteresovan za Mattiju Perina

Rossoneri su u potrazi za novim golmanom nakon što je Donnarumma odbio produžiti ugovor sa klubom.

18-godišnjak ima još nešto više od godinu dana ugovora sa talijanskim klubom, ali po svemu sudeći sljedeće sezonu će presjediti na klupi.

Fassone je za Sky Sport Italiju rekao: “Perinov dolazak je moguć, pogotovo ako je riješio probleme sa povredama koje je imao.”

“U ovom trenutku, sportski direktor Massimiliano Mirabelli ima veliki popis golmana, i trebat će još par dana kako bi taj popis sveo na dva najprikladnija imena.”

Perin je bio prvi golman Genove u protekle tri sezone, uprkos tome što je početkom ove godine pretrpio povredu prednjeg križnog ligamenta zbog koje je propustio ostatak sezone.

Iz Milana su također potvrdili da ne namjeravaju prodavati Donnarummu, koji se smatra jednim od najvećih talenata u svijetu nogometa. Međutim, i Perin, koji ima 24 godine također ima dosta prostora za razvitak.

[su_watch_live_football]

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!