Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Izvučeni parovi baraža za EURO 2016.

Danas od 11:20h su bili izvučeni parovi baraža za EURO 2016. Osam reprezentacija, a četri idu dalje na EURO 2016.

parovi baraža za EURO 2016.

Reprezentacije koje su direktno obezbijedile plasman na EURO zauzevši jedno od prva dva mjesta u kvalifikacionoj grupi su: Češka, Island, Belgija, Wales, Španjolska, Slovačka, Njemačka, Poljska, Engleska, Švicarska, Sjeverna Irska, Rumunjska, Austrija, Rusija, Italija, Hrvatska, Portugal i Albanija.

PAROVI BARAŽA SU:

Ukrajina – Slovenija, Švedska – Danska, Bosna i Hercegovina – Republika Irska, Norveška – Mađarska

Prvi susreti baraž igraće se 12., 13. i 14. novembra, dok se revanš utakmice igraju 15., 16., i 17.

Najuzbudljivije će svakako biti na utakmici između suseda, Danske i Švedske, dvije zemlje koje su se tokom ljeta sastale u polufinalu Evropskog prvenstva za fudbalere mlađe od 21 godine, kada su Šveđani slavili 4:1.

Ukrajina će igrati protiv Slovenije u duelu koji će biti repriza Evropskog prvenstva iz 2000. godine, kada su Slovenci slavili ukupnim rezultatom 3:2 sa Zlatkom Zahovičem i Milenkom Aćimovićem u glavnim ulogama.

Republika Irska je propustila priliku da se domogne direktnog plasmana na EURO nakon poraza od Poljske u poslednjoj utakmici grupne faze, a izabranici Martina Onila će biti izuzetno motivisani protiv Bosne i Hercegovine.

“Vjerujem da će stručni štab reprezentacije, baš kao i do sada, analizirati njihove dobre i loše strane, a svi znamo da su opasni u prekidima i da igraju na duge lopte.Poznajem većinu igrača iz Premiershipa, ali isto tako vjerujem da i oni poznaju nas.Nećemo ništa prepustiti slučaju i spremit ćemo se za ono što nas očekuje, a jako je bitno da u obje utakmice uđemo, ne sa 100 posto, već sa 200 posto svojih mogućnosti, jer samo tako možemo i proći dalje. Naravno, dobro bi bilo kada bismo u prvom meču u Zenici postigli dobar rezultat uoči revanša, s obzirom na to da će im nedostajati nekoliko bitnih igrača”, rekao je Edin Džeko.

BONUS

Oznake: