NaslovnicaVijestiIzvučeni parovi četvrtfinala LP

Izvučeni parovi četvrtfinala LP

U Nyonu, sjedištu UEFA-e, danas s početkom u 12:00 održan je ždrijeb Lige Prvaka.

Liga prvaka zdrijeb

Najzanimljiviji par četvrtfinala je svakako madridski derbi, odnosno repriza prošlogodišnjeg finala Lige prvaka. Real nakon finala nije uspio pobijediti Atletico, pa se već spominju kompleksi od momčadi Diega Simeonea. Ako žele obraniti naslov morati će prvo izbaciti gradskog rivala. Ovoće biti  novi sudar Luke Modrića i Marija Mandžukića, tko će ovaj puta biti uspješniji.

Po imenima u kadru momčadi sigurno najzanimljiviji je dvoboj PSG-a i Barcelone, odnosno povratak Zlatana Ibrahimovića na Camp Nou. Nakon što su izbacili Chelsea, pred parižanima je novi “velikan” europskog nogometa. Ove utakmice biti će sigurno jako lijepe za gledati.

Porto će igrati protiv Bayerna, a portugalci će sigurno biti jako neugodan protivnik, jer igraju lijep nogomet i u kadru imaju neke jako zanimljive mlade igrače, a vrijeme će pokazati da li je to dovoljno za izbaciti jednog od glavnih favorita natjecanja.

Juventus je, nakon prolaska u Dortmundu, pun samopouzdanja, a sada ga čeka najveće iznenađenje ovogodišnje LP Monaco. Ovo bi trebale biti veoma tvrde utakmice, a može li Danijel Subašić zaustaviti i “staru damu” saznati ćemo uskoro.

Prve utakmice četvrtfinalnih susreta Lige prvaka igraju se 14. i 15. travnja, dok su uzvrati 21. i 22. travnja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!