NaslovnicaVijesti"Ronaldo je zarađivao 100 puta više nego što sam ja zaradio za...

“Ronaldo je zarađivao 100 puta više nego što sam ja zaradio za života, a ipak je otišao u Saudijsku Arabiju.”

Nakon razlaza s Al-Hilalom, 34-godišnji nigerijski napadač Odion Ighalo je optužio Cristiana Ronalda (38) da je odabrao prelazak u Al-Nassr u Saudijskoj Arabiji isključivo radi financijskih pobuda.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prošle sezone, Odion Ighalo je dominirao kao najbolji strijelac saudijske Pro lige, predstavljajući Al-Hilal sa zapanjujućih 21 pogodak u 34 susreta. Unatoč ovim sjajnim rezultatima, Nigerijac nije dobio ponudu za produljenje ugovora s klubom.

Nakon toga, Odion Ighalo je brzo priznao kako je potpisao za tim u Saudijskoj Arabiji zbog financijskih razloga te je isto mišljenje iznio i o prelasku Cristiana Ronalda u Al-Nassr. Po Ighalovim riječima, njihov izbor nije bila strast prema nogometu, već financijski poticaji.

Kad si mlad, igraš iz strasti, bez obzira na novac. No, u mojim godinama, na kraju karijere, nisam siguran koliko će trajati, možda još dvije godine ili ću prestati kad mi Bog kaže. Znam da neće proći više od tri godine. Cijeli život sam igrao iz strasti, ali sada igram zbog financijskih razloga. Nisam kao oni igrači koji kažu ‘Igram iz strasti’. Iskreno, radi se o novcu. Na kraju dana, novac je bitan.” – izjavio je Nigerijac, te je pritom “bocnuo” Ronalda.

“Igra li Ronaldo još uvijek iz strasti? Ronaldo je zaradio 100 puta više nego što sam ja zaradio u životu, a ipak je otišao u Saudijsku Arabiju. Je li to učinio iz strasti? To je zbog novca brate”, rekao je Ighalo u intervjuu.

Tijekom svoje karijere, Ighalo je nosio dresove brojnih klubova uključujući Cesenu, Udinese, Shanghai Shenhua, Lyn FK, Manchester United, Al-Shabab, Changchun Yatai, Al-Hilal, Watford i Granadu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!