NaslovnicaVijesti"Ja sam jedini čovjek koji može zamijeniti Vicentea Del Bosquea"

“Ja sam jedini čovjek koji može zamijeniti Vicentea Del Bosquea”

Javier Clamente je uvjeren da je on najbolja opcija da zamijeni Vicentea del Bosuqea na klupi španjolske reprezentacije nakon Europskog prvenstva, koje se održava sljedećeg mjeseca.

Ja sam jedini čovjek koji može zamijeniti Vicentea Del Bosquea

Del Bosque je radnije ove godine najavio da će se povući sa mjesta izbornika nakon predstojećeg prvenstva u Francuskoj, nakon što je sa ‘Crvenom furijom’ u osam godina osvojio Svjetsko prvenstvo 2010., te Europsko prvenstvo dvije godine kasnije.

Clemente je već u jednom periodu bio na istoj poziciji, ali je dobio otkaz 1998. godine nakon šest godina provedenih na klupi. Španjolska je tokom njegovog mandata upisala 36 pobjeda u 62 odigrane utakmice.

66-godišnjak, koji trenutno obavlja funkciju izbornika Libije, ne sumnja da je on najbolja opcija sa dovoljno iskustva da zamijeni Del Bosquea.

Međutim, uprkos tome što Španjolska trenutno posjeduje vrlo dobru skupinu igrača, Clemente ne očekuje da će se Del Bosque oprostiti sa još jednom osvojenom titulom.

U razgovoru za španjolske medije, on je rekao: “Ja sam jedini čovjek koji može zamijeniti Vicentea Del Bosquea. Volio bih to, prvi put kad sam vodio reprezentaciju to je bio najbolji period u mom životu.”

“Veliki je blagoslov voditi svoju reprezentaciju. Mislim da imamo dobar tim, ali ne vjerujem da ćemo osvojiti ovo prvenstvo. To će biti vrlo težak zadatak.”

Španjolska je slavila na posljednja dva odigrana Europska prvenstva, prvo onom 2008. godine, a zatim i 2012. Prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu su odigrali veoma loše, te su ispali već u grupnoj fazi nakon dva poraza, protiv Nizozemske, te protiv Čilea.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!