NaslovnicaVijestiJack Wilshere ima podršku Arsenea Wengera

Jack Wilshere ima podršku Arsenea Wengera

Dugogodišnji trener londonskog Arsenala, Arsene Wenger pružio je podršku nogometašu iz svoga tima, Jacku Wilsheru. Wilshere se nedavno našao u neprilici u jednom noćnom klubu. Tamošnji mediji navode da je bio zamoljen da napusti noćni klub oko 2 sata iza ponoći, zbog incidenta kojeg je prije toga izazvao. Mediji sa Otoka pišu da je Wilshere na kraju izveden iz kluba, a Daily Mirror je objavio snimak gdje se vidi kako Wilshere razgovara sa policijom.

Jack Wilshere

“Razgovarao sam sa Wilshereom, mislim da je cijela situacija izvučena iz konteksta.”, rekao je francuski stručnjak novinarima.

“Nismo imali trening u ponedeljak. Nemam problem da igrači izađu u provod kada se zna da imaju slobodno sljedeći dan. Nije im lako kada znaju gdje god da se pojave može da ih sačeka neka provokacija.”, riječi su Arsenea Wengera

Wenger je takođe rekao da će Wilshere u ponedeljak odigrati prijateljski meč za mladi tim Arsenala, te da uskoro očekuje njegov povratak u prvu ekipu.

“On je mozak tima na terenu. Povrede su ga spriječile da napreduje još više u karijeri. Na treningu je uvijek ozbiljan i posvećen. Jednio što bi ga moglo spriječiti da napravi dobru karijeru su povrede.”

Francuski stručnjak je iskoristio priliku i da komentariše tim Leicestera koji će, kako stvari stoje, napraviti veliki podvig jer su na korak do osvajanja Premiershipa.

“Leicester je nevjerovatno disciplinovan i uporan, tako i dobijaju utakmice. Međutim, svaki meč je veoma težak i može da se desi da stvari krenu drugim tokom.”

Arsenal ima 11 bodova manje od Leicestera, ali Wenger je rekao da Arsenal pored toga ne odustaje od titule. Wenger se još dotakao je Alexa Iwobija koji važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Europi. Sa svojih 19 godina već je upisao sedam nastupa za Arsenal, a u školi ‘Topnika’ je od svoje osme godine. Ima ugovor sa Arsenalom još tri godine.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!