NaslovnicaVijestiJames ima tri mjeseca da se dokaže u Real Madridu

James ima tri mjeseca da se dokaže u Real Madridu

James ima tri mjeseca da se dokaže u Real Madridu. Kolumbijac je još jednom razočarao u pobjedi od 3-1 protiv Levantea i sa Los Blancosima koji su dobili zabranu transfera za dva prijelazna roka , on ima malo vremena da dokaže zašto bi ga Kraljevski klub trebao zadržati.

James ima tri mjeseca da se dokaže u Real Madridu

Njegov pa je bio dramatičan. James Rodriguez je hvaljen kao vrhunsko pojačanje dok je impresionirao u svojoj debitantskoj sezoni u Real Madridu, ali malo je otišao na drugu stranu i nakon još jednog razočaravajućeg prikaza u srijedu, on sada igra za svoju budućnost u klubu.

James je neko vrijeme proveo van terena zbog svoje povrede ranije ove sezone i kritikovan je od strane Rafe Beniteza. Bivši igrač Monaca i Porta je ostavljen na klupi u finalnoj utakmici Španca u kojoj je bio zadužen, gdje je odigroa 2-2 protiv Valencije u januaru, i odlazak Rafe bi trebalo da sugerira njegov povratak u svoju najbolju formu pod vodstvom Zinedine Zidane-a.

Prošlo je skoro dva mjeseca i očigledno je da njegov povratak u formu nije slučaj ovdje. U gostima kod Levante-a u srijedu, klumbijski internacionalac je izgledao van svoje uobičajene forme, nedostatka samopouzdanja i ponudio je vrlo malo u svojih 80 minuta igre, osim impresivne zavrnute lopte sa ruba kaznenog prostora.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Tehnika je tu, ali fizički, jasno je da ima neki problem. Zidane je uporno ponavljao u prošlim sedmicama da tim mora popraviti kondiciju, ali to se naizgled nije dogodilo sa Jamesom i on je svojih 90 minuta odigrao samo jednom otkako je Francuz preuzeo Real Madrid.

“Razgovarao sam sa Jamesom, ali ne radi se o tome”, rekao je Zidane.

“James je radio svoj posao, obuku i pokušavao uraditi sve najbolje za njegov tim. Bio sam igrač i ponekad stvari nisu išle ma kako god ja to pokušavao popraviti. Ono što on mora učiniti je da ima više dosljednosti u svojoj igri, ne samo on, nego cijeli tim. Lahko je izdvojiti Jamesa ili Isco-a, ali smo svi u istom brodu, a niko ne iskače iz tog broda. Ono što želim od svojih igrača je da daju 100% sve od sebe i znam da je to moguće.”

“Dok sam ja trener, uvijek ćemo se boriti, u svakoj utakmici. Sada se samo razmišlja o narednoj utakmici…Pobjedi, i samo trebamo naći rješenja kako bi James igrao bolje, isto tako i za Pepe-a, Isco-a ili Cristiano Ronalda.”

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!