NaslovnicaVijestiJames Rodriguez donio odluku gdje nastavlja karijeru

James Rodriguez donio odluku gdje nastavlja karijeru

James Rodriguez, kolumbijski igrač sredine terena na dvogodišnoj posudbi u Bayernu iz Real Madrida, rekao je gdje bio volio da nastavi karijeru.

Kolumbijski nogometaš James Rodriguez, koji je na posudbi u Bayernu iz Real Madrida, izjavio je kako bi želio potpisati stalni ugovor s münchenskim klubom.

Rodriguez je prošle godine stigao na dvogodišnju posudbu na Alianza Arenu, s mogućnošću otkupa od strane Bayerna za 42 milijuna eura.

[su_no1_for_tennis]

“Dobro mi ide u Bayernu, liga je jaka, stadioni su uvijek puni. Došao sam u München s različitim razmišljanjima… Sada mi je super, nadam se da ću ostati “, rekao je Rodriguez, a prenosi Bild.

Zabilježio je osam golova i 13 asistencija u sezoni u kojoj je Bayern odbranio trofej prvaka Bundeslige i ima priliku da isto to uradi u finalu Kupa Njemačke protiv Eintrachta iz Frankfurta, ali je i eliminiran u polufinalu Lige prvaka od Real Madrida.

>> Transfer glasine: Liverpool dovodi pojačanje od 70 miliona eura, Neymar otkrio ime kluba u kojem želi nastaviti karijeru, Dortmund dovodi novog vratara

Upravo protiv kraljevskog kluba u Madridu je bio strijelac 26-godišnji vezista, ali nije htio da proslavi pogodak.

Ofenzivni igrač sredine terena na veliku nogometnu scenu progurao se na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, gdje je imao zapažen učinak kao najbolji strijelac turnira, postigavši 6 golova.

Privukao je interes najvećih klubova, prije svih Real Madrida, koji ga je doveo za čak 75 milijuna eura, čime je postao najskuplji kolumbijski nogometaš u povijesti.

[su_watch_live_football]

U “kraljevskom klubu” dobro se snašao tijekom prve sezone, u kojoj je postigao 13 golova i zabilježio 13 asistencija samo u La Ligi, međutim, minutaža mu se postupno smanjivala, pogotovo u prošloj sezoni gdje je uglavnom ulazio sa klupe.

James je bio nezadovoljan statusom kod Zinedinea Zidanea te je odlučio da napusti Madrid i preselio se u redove Bavaraca na posudbu, za iznos od 13 milijuna eura, što se ispostavilo kao dobar potez.

Tijekom svoje karijere igrao je u Monacu, Portu, argentinskom Banfieldu i Envigadu u svojoj domovini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!