NaslovnicaVijestiJames Rodriguez na meti giganta sa Otoka

James Rodriguez na meti giganta sa Otoka

Manchester United poslao je ponudu Real Madridu za Jamesa Rodrigueza, a transfer bi se trebao realizirati u siječnju, kada će započeti zimski prijelazni rok.

OIR_resizer (1)

James, koji je zasjao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine s Kolumbijom, iz AS Monaca je 2014. godine prešao u redove Real Madrida i od tada je u 46 nastupa postigao 17 pogodaka.

Ove sezone je imao problema sa ozljedama, no i nije u najboljim odnosima s trenerom Kraljeva Rafaelom Benitezom.

Prema pisanju El Chiringuita, Manchester United pokazao je velik interes za 24-godišnjaka.

U Španjolskoj pišu kako je Benitez pod velikim pritiskom, iako je njegova momčad sa 10-2 demolirala Rayo Vallecano u prošloj utakmici.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!