NaslovnicaVijestiJamie Carragher nastavio sa kritikama na račun igrača Uniteda

Jamie Carragher nastavio sa kritikama na račun igrača Uniteda

Jamijeu Carragheru, stručnom komentatoru na britanskom Sky Sportsu nije nimalo neobično sasuti salvu kritika na račun nekog igrača ili kluba, a ovaj put riječ je o Manchester Unitedu i njegovim igračima. Nakon što je Manchester United izgubio u gradskom derbiju protiv Cityja, bivši igrač Liverpoola kritizirao je Waynea Rooneya i Paula Pogbu.

Jamie Carragher

Carragher smatra da će Wayne Rooney u narednom periodu imati problem da nađe mjesto u momčadi Manchester Uniteda, a ne u engleskoj reprezentaciji kao što se prije pričalo.

“Wayne Rooney će sljedeća tri ili četiri mjeseca imati veći problem s mjestom u momčadi Manchester Uniteda, nego mjestom u reprezentaciji. Za Englesku može igrati, veći problem mu je United koji ima bolje opcije na mjestima gdje Rooney želi igrati. Wayne je bio jako loš za vikend i ako želi ostati u Unitedu morat će se popraviti,” rekao je Jamie Carragher u svojoj analizi na Sky Sports.

Nekadašnji Liverpoolov branič rekao je da Pep Guardiola uopšte nije toliko dobar koliko je Jose Mourinho taktički ‘profulao’ utakmicu. Za Pogbu je rekao da se ponašao nedisciplinovano, pogotovo u prvih 45 minuta – kao da je na školskom igralištu, riječi su Carraghera.

“Mislim da Pep nije bio toliko dobar koliko je Jose Mourinho taktički pogriješio. Mourinhu nisu pomogli njegovi igrači koji su odigrali loše, a posebno Paul Pogba. U utakmici takvog kalibra, Pogba je u prvih 45 minuta igrao izrazito nedisciplinirano. Kao da je na školskom igralištu. Trčao je gdje je htio, radio što je htio. Nikada nisam mislio da ću ovo reći, ali bilo mi je žao Marouane Fellainija.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!