NaslovnicaVijestiJAMIE CARRAGHER PRIZNAO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u...

JAMIE CARRAGHER PRIZNAO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u Premier ligi!

Mnogi će se složiti kako je Premier liga u ovom trenutku najzanimljivija liga na svijetu, te ujedno i liga sa najvećim brojem zvijezda u svojim klubovima.

Hazard najbolji igrač Premier lige

Jedna od njih je Mohamed Salah, koji je nedavno saznao kako se nalazi na finalnoj listi od tri igrača koja imaju priliku osvojiti FIFA nagradu za najboljeg igrača svijeta. Egipćanin je prošle sezone u svim takmičenjima postigao 44 gola, a za tu nagradu će se boriti sa Lukom Modrićem i Cristianom Ronaldom.

[su_bet365_koeficijenti]

Razlog zbog kojeg se brojne nogometne zvijezde odlučuju za dolazak u Premier ligu je financijska snaga klubova u istoj, koji mogu ponuditi velike novce za odštete i plate. Tako je Liverpool na primjer u ljetnom prelaznom roku platio 72 miliona eura za Alissona Beckera, dok je Chelsea platio deset miliona više za Kepu Arrizabalagu.

Međutim, tko je najbolji igrač u ligi među svim tim zvijezdama? Salah je proglašen igračem prošle sezone u ligi, a sezonu prije tu nagradu je osvojio N’Golo Kante. Kevin De Bruyne je također jedan od boljih igrača u ligi, ali prema mišljenju Jamieja Carraghera, u ovom trenutku nitko nije bolji od Edena Hazarda. Belgijski reprezentativac je postigao pet golova u pet odigranih nastupa u novoj sezoni, a u subotu je upisao hat-trick protiv Cardiffa.

Carragher je za Sky Sports rekao: “Mislim da je Eden Hazard najbolji igrač u Premier ligi. De Bruyne i Salah su bili najbolji prošle sezone, ali kada pričam o periodu od posljednjih četiri ili pet godina i zapitam se tko je najbolji, onda je to Hazard. Fantastičan je, mislim da je bio najbolji igrač na Svjetskom prvenstvu, trebao je osvojiti nagradu za igrača prvenstva.”

Zatim je dodao: “Stvar koju volim kod takvih ofanzivnih igrača je ta što ih se ne može lako zaustaviti, ne može im se oduzeti lopta. Zapitam se kao defanzivac ‘da li ga mogu uhvatiti, mogu li ga zaustaviti, mogu li uraditi ovo, mogu li uraditi ono’. Odgovor je ne, on je predobar.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!