NaslovnicaVijestiJamie Redknapp: Bailly je novi Nemanja Vidić

Jamie Redknapp: Bailly je novi Nemanja Vidić

Jamie Redknapp je bio oduševljen novim braničem Crvenih đavola. Jose Mourinho je izgleda otkrio dragulja u neustrašivom braniču Obale Bjelokosti, upoređujući ga sa bivšim igračem i legendom Manchester Uniteda, Nemanjom Vidićem.

Jamie Redknapp

Dolazak iz Villarreala za oko 30 milijuna funti u lipnju, Bailly je bio prva kupnja Jose Mourinha u Manchester Unitedu, ali nije dobio skoro ništa pažnje i pohvale, jer su zatim došli Ibrahimović, Henrih Mkhitaryan i Paul Pogba za nevjerovatne naknade.

“On je bio ozlijeđen protiv Leicstera, ali nije ništa rekao, igrao je 90 minuta. Sljedećeg dana nije mogao trenirati,” izjavio je Mourinho nakon pobjede od 3-1 u Premier ligi prošlog vikenda.

“Imali smo sreće, jer je učinio odličan posao sa jednim fizioterapeutom i jedan od mojih fitness trenera i bio je u mogućnosti ostaviti jednu nevjerovatnu izvedbu.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Bivši Liverpoolov veznjak Jamie Redknapp je bio ponesen i hvalio je Baillyja nakon utakmice, objašnjavajući zašto bi on mogao čak poboljšati produktivnost Uniteda od sredine terena.

“On je san svakog veznjaka, jer on također može igrati. On će dodati loptu u vezni red s vremena na vrijeme, ima nevjerovatno kretanje i beskompromisan je. Navijači Manchester Unitda ga već obožavaju”, rekao je Redknapp za Sky Sports.

“On je vrlo, vrlo dobar obrambeni igrač. On ne pravi greške – kada dobije loptu on će je izbaciti što dalje od gola. On je vrlo jak i može biti dobro utrošen novac. On je novi Nemanja Vidić. Igrat će za ovaj klub dugo godina, siguran sam u to.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Da li će Bailly startati protiv Southamptona u petak kada na Old Traffordu United igra protiv njih u drugom kolu Premier lige?

Screenshot_47

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!