Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Jamie Vardy imao namjeru da napusti nogomet prije velikog preokreta u karijeri

Jamie Vardy imao namjeru da napusti nogomet prije velikog preokreta u karijeri.  Postoji fotografija Jamie Vardyja koja je podijeljena tisuću puta u posljednjih nekoliko godina. Fotografija koju ćemo vam prikazati u nastavku teksta.

Jamie Vardy imao namjeru

Ona prikazuje napadača koji je smrknuta lica sjedio na Leicesterovoj klupi pored jednako nesretnog posuđenog Harry Kanea.

Malo je dvojac znao tada u to vrijeme, kada su bili još uvijek u drugom stupu engleskog nogometa. Nisu znali da će se međusobno boriti za Zlatnu kopačku u sezoni 2015/16. U konačnici, Tottenhamov čovjek je trijumfovao u toj utrci.

Harry Kane i Jamie Vardy

Vardyjeva sezona nije bila tako loša, on je postigao 24 gola i pomogao lisicama da pobijede svoje izglede koji su bili 5000/1.

[su_euro_soccer_bonus]

Među mnogim bajkama, ova Vardyjeva je bila zaista ona koja dira u srce.

Poznato je kako je počeo kao igrač Feetwood Towna prije nego što ga je Leicester doveo.

Stvari nisu baš išle dobro na početku, a novi menadžer Craig Shakespeare je nedavno priznao da je Vardy planirao napustiti nogomet – nikada nećete pogoditi zašto..

Kao što je objavljeno u Mirroru, Shakespeare tvrdi da je engleski reprezentativac planirao odustati od nogometa, kako bi postao predstavnik na zabavama u Ibizi, osoba koja se brine o gostima na zabavi, prije nego što su mu neki razgovori promijenili mišljenje.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Sjećam se jako dobro,” rekao je Shakespeare, koji je tada bio pomoćni trener Nigel Pearsonu.

“Srećom, on nije otišao na Ibizu – Mislim da je napravio pravu odluku.”

“Jamie je samo trebao podršku i vjeru. Morao je znati da je cijelo osoblje imalo povjerenja u njega. Čak smo spomenuli tada, ne samo igranje u Premier ligi, nego i to da ima atribute da igra u reprezentaciji.”

Također pročitajte: Dosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a zatim se prijavio za posao u Liverpoolu

Koliko god Vardy nesumnjivo na mnogo toga ima da se zahvali Claudio Ranieriju za najveći trenutak u karijeri – najbolje je da ne spominjemo što se dogodilo nakon toga – a izgleda da je zahvalan i osoblju koje je i dan danas tu, pa čak je i Sahkespeare novi menadžer. Da li je to poklon od Vardyja ili možda pak ne?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Oznake: