NaslovnicaVijestiJamie Vardy objasnio što je Riyad Mahrez uradio kada se vratio u...

Jamie Vardy objasnio što je Riyad Mahrez uradio kada se vratio u Leicester

Jamie Vardy objasnio što je Riyad Mahrez uradio kada se vratio u Leicester. Riyad Mahrez se vratio u Leicester City nakon očajnih pokušaja da se prošli mjesec preseli iz kluba.

Jamie Vardy objasnio

Alžirac je podnio zahtjev za transfer nakon vijesti o interesu Manchester CItyja i nije se pojavio na treningu.

Prijelazni rok je prošao, ali Mahrezove frustracije nisu. On je i dalje propuštao treninge u nametnutoj stanci koja je trajala 10 dana.

27-godišnjak je konačno shvatio da nema drugog izbora nego da se vrati, a Leicester je objavio videozapis naizgled sretnog Mahreza prvog dana na treningu.

Vjeruje se da je Mahrez osjetio kako su Lisice prekršile obećanje odbijajući da ga puste, a možete biti sigurni da će se glasine o njegovog odlasku ponovo rasplamsati tijekom ljeta.

[su_bonus]

No, za sada, krilo se vraća u planove Claudea Puela i izgleda potpuno spreman da pomogne Leicesteru u preostalim mjesecima sezone.

Jamie Vardy je dao uvid u to kako su se Leicesterovi igrači osjećali tijekom Mahrezove odsutnosti.

Englez je također objasnio zašto je Mahrez okupio svoje suigrače u svlačionici nakon povratka.

“To je ono što jest”, rekao je Vardy za Sky Sports. “Ponuda je došla, odbijena je i možete razumjeti razočarenje.”

“Ali, dok nije bio ovdje, morali smo se suočiti sa tim. Svi smo profesionalci i morali smo igrati bez njega. To se događa kada je ozlijeđen ili na klupi, pa smo se samo usredotočili na utakmice.”

“Vratio se, doveo nas u svlačionicu, objasnio situaciju i nastavio dalje.”

[su_watch_live_football]

“Svatko je upravo isti kao on, oni znaju što moraju učiniti i koje poslove raditi. Riyad je želio sastanak i svi su bili u svlačionici i objasnio je situaciju koja će ostati između nas igrača, a što se tiče svih ostalih, to je to.”

“Morate se pobrinuti da bude tako, u svlačionici smo svi blisko povezani, tako da za njega osobno kažem da je to pokazalo kakav je on zaista, kada nas je doveo u svlačionicu i objasnio nam cijelu situaciju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!