NaslovnicaVijestiJamie Vardy priznao tko je najteži protivnik protiv kojeg je igrao

Jamie Vardy priznao tko je najteži protivnik protiv kojeg je igrao

Napadač Leicester Cityja Jamie Vardy ove sezone igra u vrhunskoj formi. Na dobrom putu je da postane najbolji strijelac Premier lige ove sezone, a protivnici još uvijek ne mogu naći recept za njegovo zaustavljanje.

VARDY POTPISAO NOVI UGOVOR

Engleski reprezentativac je postigao čak 19 golova, te je jedan od najzaslužniji što se “Lisice” nalaze na samom vrhu u ligi.

Na pitanje novinara da izabere najtežeg protivnika protiv kojeg je igrao, a odgovor Engleza je pomalo iznenađujući. Bivši igrač Fleetwood Towna za najtežeg protivnika izabrao je defanzivca Manchester Uniteda Chrisa Smallinga, koji i sam uživa u dobroj individualnoj sezoni.

“Na osobnoj razini, to je Chris Smalling. On je uvijek čvrst i uvijek oko vas kako bi vas spriječio da primite loptu ili da se okrenete prema njemu. To mnogo smeta i vrlo je teško igrati pored takvog igrača.”

Srećom za Vardyja, on neće igrati protiv svog reprezentativnog kolege sve do 30. travnja / aprila, kada će “Lisice” gostovati na Old Traffordu.

Leicester City se trenutno nalazi na prvoj poziciji u Premier ligi sa 53 osvojena boda iz 26 odigranih utakmica. Prati ih Tottenham sa istim brojem odigranih utakmica i dva boda manje, kao i Arsenal, ali “Topnici” imaju lošiju gol razliku. Top četiri zatvara Manchester City sa 47 osvojenih bodova, dok je peti Manchester Uniteda sa još šest bodova manje.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!