NaslovnicaVijestiNije bitno za koga navijate, njega je teško mrziti: Juventus i Real...

Nije bitno za koga navijate, njega je teško mrziti: Juventus i Real Madrid se bore za zvijezdu od 70 milijuna eura!

Rijetko je vidjeti igrača kojeg navijači vole i poštuju bez obzira za koga navijaju, ali N’Golo Kante bi mu mogao biti najbliži.

bore za zvijezdu

Popularnost je stekao kao dio Leicestera koji je osvojio ligu, ali njegov neumorni napor i sramežljivost kada je Francuska osvojila Svjetsko prvenstvo, samo su ga dodatno pogubili.

On je također fenomenalan igrač koji zaslužuje šansu s doista elitnim timom, a izvješće Football Italia ukazuje da bi to moglo biti na kartama.

Oni pokazuju da su Juventus i Real Madrid zainteresirani da ga potpišu iz Chelseaja, koji su postavili cijenu od oko 70 milijuna eura.

Oni također sugeriraju da bi Juventus mogao ponuditi Miralema Pjanića ili Alexa Sandra u zamjenu, tako da bi cijena pala, a lako je vidjeti kako će oba igrača pozitivno utjecati na Chelsea.

Oni također kažu da je Juventus favorit da ga potpiše, ali ne postoji ništa što bi sugeriralo da je transfer dogovoren ili čak da kaže da želi taj korak, tako da u ovom trenutku ništa još nije sigurno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!