NaslovnicaVijestiJan Oblak na meti Reala

Jan Oblak na meti Reala

Jan Oblak na meti Reala! Ukoliko u špansku prijestolnicu ne uspiju dovesti Thibauta Courtoisa ili Davida de Geau, Real Madrid će pokušato u svoje redove dovesti golmana ljutitog gradskog rivala Atletica, Jana Oblaka. U to su poprilično ubjeđeni u Španiji ali problem Realu može predstavljati Manchester, koji također želi slovenskog reprezentativca.

Jan Oblak na meti Reala

Ekskluzivnu vijest prenijeli su na španjolskoj verziji portala Goal.com, te su ubjeđeni da će Real napasti Oblaka ukoliko im propane transfer sa ranije spomenutim golmanima. Agent Jana Oblaka, Miha Mlakar, nedavno je izjavio da Oblak ima dosta ponuda, ali imena klubova nije naveo. Na Goal portalu su napisali da se na toj listi nalaze Arsenal, City, United i Chelsea.

[su_bet365_live_koeficijenti]

U primjeru da pošalju ponudu za Oblaka, Real bi ponovo prekršio dogovor o transferu igrača između ova dva kluba, koji zabranjuje prelaske iz jednog u drugi klub. Iz Reala su već na pragu potpisa Thea Hernandeza, koji bi trebao biti ozvaničen u narednim danima, tako da im taj ugovor izgleda ne predstavlja nikakvu prepreku.

>> Malaga dobija milion eura ako Real osvoji titulu

Finalist Lige prvaka, prema portalu Goal, će prvo pokušati da dovede Thibauta Courtoisa iz Chelsea, a ako do transfera ne dođe oni će se okrenuti dugogodišnjoj meti, Davidu De Geai. Ako i to ne uspije, treći golman kojeg će pokušati dovesti je Oblak. Zanimljivo je da su su i Courtois i De Gea nekadašnji golmani Atletico Madrida.

Oblak je ugovorom vezan za Atletico do 2021 godine a otkupna klauzula iznosi 100 miliona eura. Ukoliko do transfera dođe, taj trensfer će apsolutno sruđiti sve rekorde kada je u pitanju transfer golmana.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!