NaslovnicaVijestiJose Mourinho se vraća u Manchester United?

Jose Mourinho se vraća u Manchester United?

Daily Mail izvještava da portugalski trener JOSE MOURINHO, nedavno otpušten iz Rome, izražava želju za povratkom u Manchester United.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama dobivenim od izvora bliskih Mourinhu, britanski list izvještava da Portugalac vjeruje kako ima nedovršeni posao na Old Traffordu nakon svojeg odlaska u prosincu 2018. godine.

Mourinho je preuzeo Manchester United 2016. godine nakon odlaska Louisa van Gaala. U svojoj prvoj sezoni postigao je uspjeh osvajanjem Europske lige i Carabao kupa, dok je u sljedećoj završio na drugom mjestu u Premier ligi iza neprikosnovenog Manchester Cityja. Iako je imao ugovor do 2021. godine, nakon niza loših rezultata dobio je otkaz.

Ove sezone, Manchester United prolazi kroz tešku fazu, trenutno se nalazi tek na devetom mjestu u Premier ligi s zaostatkom od 16 bodova za vodećim Liverpoolom. Britanski izvori sugeriraju da bi trener Erik ten Hag mogao uskoro dobiti otkaz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!