NaslovnicaVijestiAguero zanemario probleme sa srcem, vraća se na teren kako bi zaigrao...

Aguero zanemario probleme sa srcem, vraća se na teren kako bi zaigrao na turniru vrijednom milijun dolara

Poznati nogometaš Sergio Aguero odlučio se vratiti iz mirovine kako bi sudjelovao na “The Soccer Tournamentu”, turniru vrijednom milijun dolara u kojem pobjednička momčad “uzima” sve.

Zbog problema sa srcem Aguero je 2021. morao prekinuti svoju sjajnu karijeru, no odlučio je zanemariti sve te je prijavio momčad za vrlo zanimljiv turnir koji će se tijekom ljeta održati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Na ovom turniru će se igrati “7 na 7”, a sudjelovat će nekoliko profesionalnih ekipa, među kojima su i one koje su prijavile mnoge svjetske nogometne zvijezde. Među prijavljenim ekipama su Borussia Dortmund, Wrexham, Como, ekipa Maria Balotellija, ekipa Nanija, ekipa u kojoj će biti Tom Huddlestone, Stephen Ireland, Ravel Morrison, Oumar Niasse i Danny Simpson, kao i mnoge druge.

“Drago nam je što možemo poželjeti dobrodošlicu Agueru i njegovom timu na ovogodišnji turnir. Ne samo da je on jedan od najboljih nogometaša svih vremena, on je jedan od najžešćih konkurenata koji će doći. On je tu zbog zabave i natjecanja, a to je točno naš turnir.” rekao je direktor i osnivač turnira Jon Mugar.

Natjecanje će se održati u Caryju u Sjevernoj Karolini od 5. do 10. lipnja, a pobjednički tim osvojit će milijun dolara.

Argentinski napadač je prekinuo karijeru u dobi od 32 godine, nakon što su mu liječnici zabranili daljnje igranje nogometa zbog srčanih problema. Prije toga, stekao je slavu u Manchester Cityju postavljajući klupski rekord s 260 golova i osvajajući pet impresivnih titula u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!