NaslovnicaVijestiJavier Hernandez bi mogao da se vrati u Premiership

Javier Hernandez bi mogao da se vrati u Premiership

Javier Hernandez bi mogao da se vrati u Premiership – iako navijači Manchester Uniteda ne bi trebali biti posebno uzbuđeni zbog toga. U stvari, oni bi trebali biti prilično zabrinuti.

Javier Hernandez bi mogao da se vrati u Premiership

Prema pisanju The Timesa, meksički napadač je identificiran od strane Liverpoola kao jedan od prioriteta ovog ljeta.

Jurgen Klopp planira remont svog napada na kraju sezone i Chicharito, koji se pridružio Bayer Leverskusenu u dogovoru od 7.3 miliona funti iz Crvenih đavola prošlog ljeta, je postao jedno vrlo važno pojačanje.

On bi mogao koštati Redse oko 20 miliona funti. Ovo nije prvi put da je Liverpool pokazao interes u Javier Hernandezove usluge.

Nazad u 2014. godini, Javier je odbacio prelazak na Anfield u korist posudbe u Real Madridu, gdje je bio svjesan neprijateljstva koje postoji između Liverpoola i Manchester Uniteda.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Hernandez će osjetiti veliku zahvalnost prema Leverkusenu nakon što mu je njemački klub bio platforma da uskrsne svoju karijeru.

27-godišnjak je postigao 19 golova u 23 nastupa za klub iz Bundeslige ove sezone, i odluka Van Gaala da ga proda sada izgleda tako glupo donešena odluka.

Hernandez zna da još uvijek ima potpuno poštovanje od navijača Manchester Uniteda, međutim, i to može biti jedan od razloga zbog kojeg je ovaj transfer u Liverpool skoro nemogući.

Međutim, dio Hernandeza može biti u iskušenju da dokaže svojim kritičarima da je Van Gaal donio jednu pogrešnu odluku da ga pusti iz Premier lige.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!