NaslovnicaVijestiON JE IDEALAN ZA NAS: Barcelona šalje ponudu od 131 milijun funti...

ON JE IDEALAN ZA NAS: Barcelona šalje ponudu od 131 milijun funti za zvijezdu Manchester Cityja!

On je idelan za nas, rekli su ljubitelji Barcelone. Barcelona šalje ponudu od 131 milijun funti za zvijezdu Manchester Cityja! Manchester Cityjev napadač Gabriel Jesus se navodno pojavio kao glavni i iznenadni cilj Barcelone.

On je idelan

Brazilski mediji su dugo gledali na njega kao jednog od najuzbudljivijih mladih igrača na planeti, unatoč tome što nije bio redovan pod vodstvom Pep Guardiole.

Da budemo fer prema Jesusu, on ima odličnog Sergio Aguera ispred sebe na stadionu Etihad, pa je možda prelazak u drugi klub najbolje za njega u ovom trenutku.

Prema riječima Don Balona, Barcelona bi mogla platiti velike novce i izgleda da su pripremili ponudu vrijednu čak 131 milijun funti za 21-godišnjaka.

Jesus bi mogaobiti stroj na Nou Campu, gdje bi mogao uskoro zamijeniti već starog Luis Suareza u napadu.

Internacionalac Urugvaja ne može trajati zauvijek, ali bio je ogroman igrač za Katalonce, pa će na njegovom mjestu biti potreban još jedan vrhunski finišer.

Jesus bi mogao biti taj igrač, a mislimo da bi i City teško mogao odbiti ponudu od 131 milijun funti za igrača koji ionako ne igra u prvoj postavi.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!