NaslovnicaVijestiOn je kralj Lige prvaka! - Novi rekordi za Cristiana Ronalda!

On je kralj Lige prvaka! – Novi rekordi za Cristiana Ronalda!

Real Madrid večeras je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka svladao PSG-a rezultatom 3-1 na svom terenu. Parižani su imali vodstvo od 1-0, a onda je utakmicu okrenuo tko drugi nego Cristiano Ronaldo, najbolji strijelac i asistent u povijesti najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

kralj lige prvaka

Teško je Cristiano Ronaldo ušao u sezonu. Patio se u La Ligi sve do prije mjesec dana, a onda je proradio u najvažnijem trenutku u sezoni. Došao je trenutak kada prvak Europe i Španjolske mora sezonu spašavati u osmini finala Lige prvaka, no kada imate Ronalda ni PSG nije pretežak protivnik, ali još je dugih 90 minuta u Parizu pred momčadi Zinedinea Zidanea.

[su_bet365_100_bonus]

No, Cristiano je u zadnjih 15 udaraca u okvir (u svim natjecanjima) postigao 9 golova i tako konačno pronašao svoju pravu golgetersku formu. A još je impresivniji podatak kako Cristiano igra u Ligi prvaka od početka 2017. godine. To je njegovo natjecanje, a to dokazuje i ova lista:

Bayern: 2 gola
Bayern: 3 gola
Atletico: 3 gola
Atletico: 0 golova
Juventus: 2 gola
APOEL: 2 gola
Borussia: 2 gola
Spursi: 1 gol
Spursi: 1 gol
APOEL: 2 gola
Borussia: 1 gol
Paris: 2 gola

[su_cashout]

Na taj način postao je prvi igrač u povijesti Lige prvaka koji je postigao 100 golova u Ligi prvaka za jedan klub. Bio je to ukupno 116 gol u Ligi prvaka, no 100. i 101. u dresu ‘kraljevskog kluba’ i tako prestigao Lionela Messija i u tom pogledu. Messi ima 97 golova u Ligi prvaka i naravno svih 97 u dresu Barcelone. Za ovakav uspjeh Ronaldu je trebalo samo 95 nastupa u dresu Madriđana.

Još jedan nevjerojatan rekord – niti jedan igrač nikada nije uspio postići 10+ golova u Ligi prvaka više od 2 puta u nizu, a Cristiano Ronaldo večeras je to uspio – sedmi put u nizu. Prošle sezone izgledalo je kao da mu to neće poći za rukom kada je imao samo 2 postignuta gola u grupnoj fazi, ali u knock-out fazi zabio je 10 i tako taj ciklus Lige prvaka završio kao najbolji strijelac, a tradicija od 2008. godine kaže: najbolji strijelac Lige prvaka, na kraju godine podiže ‘Zlatnu loptu’ – smiješi li se Cristianu i šesta?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!