NaslovnicaVijestiJe li Meunier slučajno (ili namjerno) otkrio PSG-ove planove?

Je li Meunier slučajno (ili namjerno) otkrio PSG-ove planove?

Thomas Meunier, desni bočni PSG-a koji ove sezone nije previše zadovoljan minutažom u klubu otkriva kako se nada da će sljedeće sezone igrati više. Pri toj izjavi otkrio je slučajno ili namjerno kako PSG planira novog trenera za sljedeću sezonu.

Thomas Meunier ima tek 26 godina, a njegov konkurent Dani Alves ima 34 godine. Meunier je ove sezone skupio oko 1800 mintua, a Dani Alves oko 2800 minuta. S obzirom da je Real protiv PSG-a 4 od ukupno 5 golova kreirao preko strane gdje je bio Dani Alves očito da tamo nešto ne štima.

Dok je na reprezentativnoj stanci Belgijanac otkriva malu tajnu PSG-a:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Čekam da vidim što će dogoditi u budućnosti. Mnoge stvari će se promijeniti za sljedeću sezonu, kao recimo novi trener.”

“Moguće je da ću sljedeće sezone imati bolju minutažu i dat ću sve od sebe da iskoristim tu priliku ako je dobijem. Ne osjećam nikakav pritisak. U PSG-u sam napredovao kao igrač.”

U razgovoru za belgijske medije Thomas Meunier nije otkrio ništa previše neobično, ništa što većina nogometne javnosti ne zna. Može se reći kako je to javna tajna.  Za posao novog trenera PSG-a sljedeće sezone spominju se mnoga imena, ali jako su male šanse da će to ostati Unai Emery.

[su_live_koeficijenti_v2]

Imena koja se spominju za novog trenera su Carlo Ancelotti, trener koji je već vodio PSG, ali i mnoge druge velike klubovi poput Real Madrida, Milana, Chelseaja i Bayerna. Trenutno nema posao. Spominje se i Antonio Conte, bivši trener Juventusa te sadašnji trener Chelseaja za kojeg se piše da na kraju sezone napušta klupu momčadi iz Londona. U igri je također i Jose Mourinho za kojeg neki mediji pišu da će na kraju sezone napustiti klupu Uniteda, a jedan od najizglednijih kandidata za klupu PSG-a je Luis Enrique, bivši trener Barcelone koji trenutno nema posao i koji je navodno već pregovarao s PSG-om, ali on se nada da će ipak preuzeti Chelsea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!