NaslovnicaVijestiJe li moguće da je to napravila?! Eva Carneiro uzvraća udarac Jose...

Je li moguće da je to napravila?! Eva Carneiro uzvraća udarac Jose Mourinhu!

Na samom početku sezone Jose Mourinho je nakon poražavajućih 2-2 sa Swanseom te nezadovoljstva reakcijom Eve Carnerio suspendirao 41-godišnju klupsku lječnicu te svojim potezom podigao veliku prašinu.

Naime Mourinho je navodno Evi Carneiro zamjerio što je ušla na terenu te na terenu pružala pomoći Edenu Hazardu koji prema njegovom mišljenju nije bio ozbiljno ozljeđen. U tom trenutku pauza nije odgovoarala njegovoj momčadi budući da su radili pritisak prema golu Swansea.

eva carneiro

Kasnije su se u medijima, te engleskom žutom tisku, pojavile i razne vijesti kako to zapravo nije pravi razlog zbog kojeg je Evu Carnerio Mourinho i suspendirao budući da su se pojavili tračevi da je imala više od profesinalnog odnosa sa jednim od igrača.

Eva Carneiro uzvraća udarac

Eva Carnerio odlučila je uzvratiti Jose Mourinhu te je poduzela legalne korake protiv nogometnog kluba Chelsea kako bi bila vraćena na posao. Naime, Eva Carneiro te fizioterapeut, Jon Fearn, odlučni su u namjeri da se vrate na svoja radna mjesta. Ukoliko do sudskog spora uistinu i dođe ključnu ulogu mogle bi imati neke izjave, te bi se Eva Carneiro sa svojim odvjetnikom molga pozvati na seksizam i diskriminaciju.

Naime, Mourinho je nakon kiksa sa Swanseom u kojem su odigrali samo 2:2 iako su vodili i kontrolirali utakmicu izjavio te pokušao opravdati svoju odluku o suspenziji klupske lječnice riječima: “Čak i ako ste liječnica ili tajnica na klupi morate razumjeti igru. Siguran sam da Eden Hazard nije bio ozbiljnije ozljeđen. Bio je jako umoran, ali moj naivni lječnički tim me ostavio sa osam igrača na terenu u trenutku kada su protivnici imali protunapad.

Za vjerovati je da će Chelsea poduzeti mjere kako do sudskog postupka nebi došlo, međutim treba vidjeti dali će Mourinho popustiti te je vratiti na posao. U svakom slučaju Jose Mourinhu, uz sve probleme na početku sezone, te loše rezultati nije trebao i ovaj problem.

[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!