NaslovnicaVijestiRonaldove luksuzne automobile odvoze iz Torina: Da li je ovo dokaz da...

Ronaldove luksuzne automobile odvoze iz Torina: Da li je ovo dokaz da odlazi iz Juventusa?

Nakon tri godine provedene u Juventusu izgleda da je Ronaldo blizu izlaznih vrata. Talijanski mediji o tome pišu već nepunih mjesec dana, a sve češće se govori o njegovom odlasku.

Ronaldove luksuzne automobile

Ove špekulacije su potrkijepljene i činjenicom da je unajmio posebne kamione koji tovare njegove skupocjene automobile, nakon čega su otišli u nepoznatim pravcima.

Poznato je da Ronaldo skuplja luksuzne aute i da je svoju kolekciju doveo iz Madrida 2018. godine.

Trenutno posjeduje dva Bugattija, McLaren Sennu, Ferrarija F12 TDF, Mercedesa glase G Brabus, a prošlog tjedna je kupio i Ferrarija Monzu SP2 za 1.6 milijuna eura. Ukupna vrijednost njegovih automobila iznosi oko 7.5 milijuna eura.

Ronaldo je odigrao 132 utakmica za Juventus u kojima je postigao 101 gol, a posljednji je bio protiv Intera u pobjedi od 3-2.

No, njihova dominacija je prekinuta nakon devet uzastopnih naslova od strane Intera.

Pored odlaska Ronalda, očekuje se odlazak trenera Pirla na kraju sezone.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!