JE LI MOGUĆE: Sprema se najveći transfer u historiji fudbala

Sprema se najveći transfer u historiji fudbala. Chelsea i Jose Mourinho(ukoliko ostane na klupi Plavaca) mogli bi ostati bez najboljeg fudbalera već u januaru. Najveća zvijezda kluba bi mogla napustiti Chelsea i postati najskuplji fudbaler u historiji fudbala.

Sprema se najveći transfer

Kako navode mediji u Francuskoj PSG je spreman platiti nevjerovatnih i rekordnih 104 miliona za usluge Belgijanca Edna Hazarda.

Eden Hazard prošle sezone ponio je epitet najboljeg fudbalera Premier lige, a na krilima njegovih fantastičnih partija Chelsea je osvojio prvenstvo.

Ipak, ova godina nije dobro počela za Chelsea koji muku muči od samog početka i trenutno se nalazi pri dnu tablice Premier lige, a možda je jedan od glavnih razloga i činjenica da Eden Hazard ni približno ne pokazuje na terenu što je prikazivao prošle godine. Belgijanac je ove sezone odigrao 14 utakmica, a nije se niti jednom upisao u strijelce, dok je prošle sezone upisao 19 pogodaka.

Jose Mourinho također nije pokazivao milost te je u posljednjim utakmicama Belgijanca posjeo na klupu što se ovom nije nimalo dopalo.

Kako prenosi engleski Sun, čitavu situaciju u Chelseaju sada bi htjeli iskoristiti Parižani koji bi Belgijanca voljeli vidjeti na Parku prinčeva. Osim PSG-a, za Hazarda je navodno insteres pokazao i Real Madrid.

Ispod pogledajte kakav je Eden bio prošle sezone.


[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Oznake: