NaslovnicaVijestiJe li se Buffon predomislio oko odlaska u mirovinu?

Je li se Buffon predomislio oko odlaska u mirovinu?

Gianluigi Buffon objavio je kako mu je ovo zadnja sezona u karijeri. Rekao je da će se umiroviti nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, ali Italija se nije ni kvalificirala. Prošle godine Buffon je bio tako blizu da osvoji svoju prvu titulu Lige prvaka, a sada još ne ide ni na SP u Rusiju. Tužan kraj za istinsku legendu ove predivne igre.

Jedan od najvećih golmana u povijesti nogometa, osvojio je sve osim Lige prvaka. Iako je davne 2001. godine prešao iz Parme u Juventus za 53 milijuna eura i danas drži rekord za najskuplji transfer nekog golmana. Talijanska legenda sutra puni 40 godina, a prošli mjesec bio na popisu za najboljeg igrača svijeta – zaista nevjerojatan podatak.

Juventus se već pripremio za Buffon odlazak. Gigi je objavio da mu je ovo zadnja sezona, pa je uprava ‘Stare dame’ odlučila dovesti nasljednika njihovog kapetana. Wojciech Szczesny ovo je ljeto potpisao za klub iz Torina za 12 milijuna eura. Po mnogima je bivši golman Arsenala i Rome nedorastao da bude nasljednik velikog Buffona, no uprava Juventusa odlučila se za njega.

[su_cashout]

Javna je tajna da Juventus želi 18-ogodišnjeg Donnarummu za nasljednika Buffona. Gigi za Gigija. Čak je i sam Buffon javno pozvao Donnarummu da razmisli o prelasku u redove ‘Stare dame’, najmoćnijeg kluba Italije zadnjih nekoliko sezona.

Buffon vjeruje da još uvijek ima što za pokazati

Gianluigi Buffon vjeruje kako on još uvijek ima što za dati svom Juventusu.

“Volio bih igrati i sljedeće sezone.” – priznao je Gigi u intervjuu za  La Repubblicu.

[su_live_koeficijenti]

“Vidjet ćemo s klubom što je najbolje za budućnost. Ne želim biti na teren klubu i suigračima. Predsjednik kluba Andrea Agnelli i ja ćemo uskoro sjesti za stol i razgovarati o tome.”

“Želim pomoći Juventusu na ovaj ili onaj način. Klub će odlučiti u kakvoj ulozi mogu biti bitan za njih.” – aludirao je Buffon na to da će možda ostati među stativama, a možda će dobiti nekakvu ulogu koju će obavljati u odijelu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!