NaslovnicaVijestiJe li Suarez zaslužio ostati bez nominacije? Evo što misle Messi i...

Je li Suarez zaslužio ostati bez nominacije? Evo što misle Messi i Neymar!

Luis Suarez sigurno se sada osjeća kao Škotska. Dok će Messi i Suarez biti na ceremoniji za Zlatnu loptu, Urugvajca će ih gledati kod kuće na TV-u.

OIR_resizer

Nakon nevjerojatne godine u kojoj je Barcelona osvojila La Ligu, Ligu prvaka i Copa del Rey, u novu sezonu krenuli su istim tempom.

Ostali su svi šokirani nakon što se među nominiranima za Zlatnu loptu nije našao Luis Suarez. Naravno, zato jer je treći na listi bio Cristiano Ronaldo. Vrlo lako to je mogao biti i Urugvajac – bilo bi pravo čudo da se trojica suigrača bore za Zlatnu loptu.

“Želio bih na podiju biti sa Neymarom i Luisom. Luis je to zaslužio, no i Cristiano”, rekao je Messi na dodjeli nagrada za La Ligu.

“Biti nominiran za Zlatnu loptu znači mnogo. Suarez je također trebao biti ondje, Messi je favorit, on je broj jedan za mene”, dodao je Neymar.

“Leo i Luis su sjajni prijatelji, nadam se da ću imati priliku igrati s njima još dugo”, nahvalio je svoje suigrače Brazilac.

MSN trio postigao je 125 pogodaka u ovoj kalendarskoj godini. Da, 125. Argentinac ih je postigao 44 iako je sedam tjedana bio ozlijeđen. ‘MSN’ je postigao isti broj pogodaka kao i Bayern Munchen, dok je Real Madrid postigao tek 112.

Je li Suarez zaslužio biti među tri najbolja, ali ne i Ronaldo?

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!