NaslovnicaVijesti"Je li Van Gaal normalan?", pitaju se navijači Manchester Uniteda

“Je li Van Gaal normalan?”, pitaju se navijači Manchester Uniteda

Treneru Manchester Uniteda Louisu van Gaalu gori pod nogama, no on kaže kako klub nema potrebe trošiti velik novac na napadača u zimskom prijelaznom roku.

OIR_resizer (1)

Crveni vragovi za pobjedu ne znaju već osam utakmica u svim natjecanjima i postigli su samo dva pogotka u proteklih pet utakmica u Premier ligi.

Van Gaal vjeruje kako će njegovi igrači uskoro početi praviti prilike i zabijati.

“Kada analiziram sve utakmice zaključujem da smo uglavnom dominirali, no nismo postigli pogodak”, rekao je Van Gaal novinarima.

“Koliko je igrača imalo priliku postići pogodak, no nisu? Ne možete to uvijek objasniti.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

United gotovo dva mjeseca ne zna za pobjedu i pao je na šesto mjesto u Premier ligi, sa devet bodova zaostatka za vodećim Arsenalom.

Unatoč tome, Van Gaal smatra da će se problemi sa golovima popraviti na treninzima te kako ne treba paničariti.

“U ovom trenutku imamo dobru ekipu koja može postići golove”, dodao je Nizozemac.

“Vjerujem u samopouzdanje. Možda sam u krivu, ali tako je bilo u mom životu. Vjerujem igračima. Problem može biti riješen novcem, ali i na treninzima. Treniramo, no postizanje golova stvar je kvalitete. Mi imamo tu kvalitetu, no u ovom trenutku nam nedostaje samopouzdanja. Ne trebamo kupovati novog napadača.”

Van Gaal je očekivao od Rooneyja da do ovog dijela prvenstva postigne 25 pogotka, no Englez je postigao svega dva u Premier ligi do sada, dok se Anthony Martial ohladio nakon što je postigao tri pogotka u prve dvije utakmice za Manchester United.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!