NaslovnicaVijesti"On je profesionalniji nego što je Messi bio u njegovim godinama"

“On je profesionalniji nego što je Messi bio u njegovim godinama”

Prema mišljenju bivšeg igrača Barcelone Ludovica Giulyja napadač Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe pokazuje više profesionalnizma nego što je Lionel Messi u njegovim godinama.

Bivši Messijev suigrač otkrio tko je profesionalniji od njega

Giuly je igrao zajedno sa argentinskim reprezentativcem na Camp Nouu u periodu između 2005. i 2007. godine, u vrijeme kada je Messi postao standardni prvotimac nakon što je debitovao za klub 2004. godine kao 16-godišnjak.

18-godišnji Mbappe se na isti način prošle izborio za mjesto u Monacu, gdje je impresionirao, a ovog ljeta je stigao u Paris Saint-Germain na posudbu nakon koje će sljedećeg ljeta ‘Parižani’ otkupiti njegov ugovor.

“Kylian ima veliki potencijal”, rekao je Giuly za francusku radio stanicu RMC.

“On ima sve da postane velikan, on je profesionalan i zdravo razmišlja. Odabrao je PSG jer želi napredovati.”

“Mbappe je profesionalniji nego što je Messi bio u istoj dobi. On bolje zna kako upravljati svojim tijelom. Leo je imao dosta problema sa zdravljem dok je odrastao, bila je to komplikovana situacija.”

Kladjenje forum

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!