NaslovnicaVijestiON JE SAVRŠEN ZA CHELSEA: Maurizio Sarri pronašao rješenje u napadu -...

ON JE SAVRŠEN ZA CHELSEA: Maurizio Sarri pronašao rješenje u napadu – dovodi ga u siječnju za 60 milijuna eura!

On je savršen za Chelsea. Maurizio Sarri pronašao rješenje u napadu – dovodi ga u siječnju za 60 milijuna eura! Chelsea je, kako se izvješćuje, ohrabrujuće ažuriran o njihovom interesu da zapečate transfer Krzysztofa Piateka iz Genoe nakon njegovog nevjerojatnog početka nove sezone.

On je savršen

Poljak je bio otkriće ove sezone u Seriji A, nakon što je postigao 13 golova za svoj novi klub nakon relativno malog transfera iz poljske lige na ljetnom prijelaznom roku.

Od tada smo saznali da je Piatekova nevjerojatna forma privukla brojne vrhunske klubove, a Chelsea je kontaktirao svoje predstavnike nad mogućim transferom, jer novi napadač je prioritet za siječanj.

Unatoč snažnom početku sezone za Chelsea, očigledna je zabrinutost zbog nedostatka golova Alvaro Morate i Oliviera Girouda, koji su do sada postigli samo dva između njih u ligi.

Dobra vijest za Chelsea je da se čini da će 23-godišnjak biti dostupan za cijenu koja će sigurno biti pristupačna za njih, sa football.londonom koji izvještava kako bi ga mogli platiti oko 60 milijuna eura.

Iako bi to moglo biti puno za igrača koji je neiskusan na ovoj razini, njegov izvanredan početak života u Italiji znači da se čini vrijednim kockanja.

Pogotovo kad bi se Chelsea mučio da pronađe bilo kakvog napadača vrijednog potpisivanja za tu vrstu naknade bilo gdje drugo.

Izvješće iz nogomet.londona također spominje interes Liverpoola, Tottenhama i Napolija, tako da će Chelsea morati da se natječe za njegov potpis, iako im zasigurno treba novi napadač više od njihovih rivala iz Premier lige, koji imaju strojeve poput Mohamed Salaha i Harry Kanea u svojim redovima.

S obzirom na snažan početak Chelseaja ove sezone, unatoč nedostatku napadača kao strijelca, ovo potpisivanje bi moglo biti ključno kako bi im pomoglo održati izazov za naslov u drugoj polovici sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!