NaslovnicaVijestiON JE ZAISTA VELIK ČOVJEK: Andrew Robertson JOŠ JEDNOM pokazao svoju HUMANOST...

ON JE ZAISTA VELIK ČOVJEK: Andrew Robertson JOŠ JEDNOM pokazao svoju HUMANOST i VELIČINU

Da kojim slučajem Mohamed Salah nije zabio 44 pogodkaove sezone i imao nevjerojatnu sezonu u Liverpoolu, Andy Robertson bi vjerojatno označen kao ‘Transfer sezone’ kako u klubu tako i u cijeloj Premier ligi.

Andrew Robertson

Škot je prošlog ljeta potpisao za Redse iz Hull Citya za cifru od svega 8 milijuna funti, za istu cifru za koju je Kevin Stewart otišaou u suprotnom smjeru te potpisao za ekipu Hull Citya. Nije bio riječ o razmjeni, nego o dva različita transfera. U Hullu su zadovoljno trljali ruke, ali Klopp je isto tako bio zadovoljan.

I dok se lijevi bek borio za standardno mjesto u ekipi Liverpoola i pružao svoj maksimum na treninzima, u prosincu je može se reći iskoristio ozljedu Alberta Morena, koji je do tog trenutka bio opravdano standardan.

>> Buffon prelazi u jedan od najbogatijih europskih klubova!

I od kada je Robertson ušao u početnu postavu Liverpoola, od tada je besprijekoran, te ukoliko se ne desi neka povreda, započet će susret finalu Lige prvaka protiv Real Madrida u subotu.

[su_champions_league_final]

Unatoč tome što je stigao do velikog uspjeha u karijeri, Robertson je rekao svoj svojoj obitelji i prijateljima da sav novac doniraju lokalnoj narodnoj kuhinji, a ne da mu kupuju darove za mogući uspjeh u finalu. Ovo je već ponovio nekoliko puta, zadnji puta za svoj 21. rođendan.

“Uobičajeni rođendanski poklon za 21-godišnjaka je boca votke ili šampanjca, a tijekom sezone ne pijem. Na kraju sezone popijem nekoliko piva sa svojim ocem. Dakle, ako mi netko želi kupiti bocu votke, radije neka donira tih 20 funti “, rekao je Robertson u razgovoru za Guardian.

To je klasa i veličina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!