NaslovnicaVijestiJean-Michaël Seri na meti četiri velika kluba iz Engleske!

Jean-Michaël Seri na meti četiri velika kluba iz Engleske!

Jean-Michaël Seri jedan je od najtraženijih veznjaka svijeta u ovom trenutku. U Engleskoj se svi otimaju da ga kupe – najviše se spominju Manchester United, Chelsea, Manchester City i Arsenal, no ako u utrku zaista uđe i PSG, kao što se piše, vrlo vjerojatno da će on preuzeti ulogu favorita za ovaj transfer.

Seri na meti

Unai Emery svjestan je da imam savršen stroj za juriš na naslov prvaka Europe, ali postoji jedna mala mana. Ukoliko se ozlijede Verratti ili Rabiot teško će pokrpati taj nedostatak u borbi protiv Real Madrida koji u veznom redu ima Luku Modrića, Tonija Kroosa, Casemira, Isca, Kovačića, Asensija itd.. PSG je trenutno u fazi traženja vrhunskog veznjaka koji ove sezone ne igra Ligu prvaka, a izbor je pao na tri imena – Leon Goretzka, Jean-Michaël Seri i Sergej Milinković-Savić.

[su_no1forfootball]

Za Goretzku su također bili zainteresirani po cijeloj Europi, od Real Madrida i Juventusa do Bayerna i poznavajući staru praksu njemačkih reprezentativaca – Bayern je favorit u ovom slučaju. Tako je i bilo – Schalke je jutros potvrdio kako će od ljeta Leon igrati u Munchenu. Lazio za svog Sergeja navodno traži 170 milijuna eura i čini se da će PSG krenuti u borbu za Serija.

Trenutno su ponude između 35 i 45 milijuna eura

Navodno u ovom trenutku najbolje u borbi za sjajnog veznjaka stoji Mourinhov Manchester United s ponudom od 43 milijuna eura. Arsenal ima neke druge prioritete ovaj zimski prijelazni rok, ali činjenica je kako u njihovom veznom redu ima najviše mjesta za Serija i kako bi se tamo najlakše nametnuo. Manchester City i Pepov vezni red i njihov način igre su specifični, nije lako prilagodit se tome na brzinu, a navodno nisu čak ni toliko zagrijani kao ostala trojka iz Engleske. Zadnji ozbiljnije zainteresirani klub je Chelsea gdje je konkurencija na toj poziciji iznimno zahtjevna.

[su_live_koeficijenti_v2]

Cijena od 43 milijuna eura čini se realnom cijenom i ne žele klubovi nuditi puno više od toga jer je Nice prethodno ljeto pristala za tu cijenu prodati igrača u Barcelonu, no transfer je ipak otkazao odlukom uprave Barcelone. S obzirom da od ljeta Seri ulazi u zadnju godinu svog ugovora, može se očekivati da će velika ‘četvorka’ pričekati ovaj transfer do ljeta, a onda ići u realizaciju transfera i koristiti nepovoljan pregovarački položaj klub iz Nice jer će igrač biti u zadnjoj godini ugovora.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!