NaslovnicaVijestiJean Michael Seri objasnio zašto je propao njegov transfer u Barcelonu

Jean Michael Seri objasnio zašto je propao njegov transfer u Barcelonu

Vezni igrač Nice Jean Michael Seri danas je objasnio zašto su propali pregovori između njegovog kluba i Barcelone prošlog tjedna, iako je sve išlo po planu.

Seri objasnio zašto je propao njegov transfer u Barcelonu

26-godišnji reprezentativac Obale Slonovače, koji je u francuski klub stigao iz Pacos de Ferreire 2015. godine, bio je meta mnogih europskih velikana ovog ljeta nakon sjajne prošle sezone.

Katalonski klub je navodno bio sve dogovorio sa Nicom u vezi njegovog transfera, ali se povukao iz pregovora.

“Osjećam se vrlo loše. Neću vam lagati, ovo je dosta utjecalo na mene”, rekao je Seri za Mundo Deportivo.

“Za mene je nogomet uvijek bio slavlje, radost… Nisam igrao ovog vikenda jer nisam bio fokusiran na nogomet. Moj san o odlasku u Barcu je razbijen i ovo je za mene strašno.”

“Transfer je propao jer su pregovori između klubova nazadovali. Iz onoga što sam uspio saznati, razlog za to nije financijske prirode.”

“Pokušao sam ne misliti o pregovorima jer smo imali vrlo bitnu utakmicu protiv Napolija prošlog utorka, ali je nemoguće ne razmišljati o tome kako me Barcelona dovodi.”

“Ne tražim isprike, samo želim jasno pokazati psihološko stanje u kojem sam se nalazio prije utakmice Lige prvaka. Ja sam igrač koji voli organizirati igru, raditi presing, ali tada nisam bio na nivou. Jednostavno, nije bilo moguće.”

“Nakon te utakmice imao sam sastanak sa čelnicima Barcelone koji je trajao više od sat vremena, ali mi nisu ništa rekli o napretku pregovora sa Nicom.”

“Otišao sam kući sretan i sljedećeg dana sam saznao vijesti kako je klub odustao od mene. Bio sam zaprepašćen. Otišao sam do uprave Nice da vidim što se dogodilo, i onda sam eksplodirao.”

“Čelnici kluba mi nisu ništa rekli, čak me nisu ni pogledali u oči. Bilo je jasno da se nešto dogodilo, obećali su mi jednu stvar a onda nisu ispunili obećanje. Tražili su više novca za mene.”

Na pitanje da li još uvijek vjeruje da bi se njegov transfer u Barcelonu mogao dogoditi, Seri je dodao: “Želim biti optimističan i misliti da još postoji ta mogućnost. Neka dva kluba mirno pregovaraju i dogovore se.”

[su_watch_live_football]

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!