NaslovnicaVijestiJedan igrač Barce nije htio da se pozdravi sa Coutinhom, a dvojica...

Jedan igrač Barce nije htio da se pozdravi sa Coutinhom, a dvojica se pobunili zbog njegove plate!

Tek što je počeo, dobili smo top transfer zimskog prijelaznog roka, prelazak Coutinha u Barcu glavna je tema nogometne javnosti, a kako saznaje španjolski Diario Gol, jedan igrač Barce nije htio da se pozdravi sa Coutinhom, dok su se druga dvojica pobunili zbog njegove plate.

Philippe Coutinho se pojavio u Barcinoj svlačionici, naišao je na dobrodošlicu velikog broja igrača, premda nije spreman, te će morati da pauzira zbog ozljede, ali je ostvario svoj san, zaigraće za Katalonce.

Neće moći da pomogne u Ligi prvaka, no dobiće priliku u La Ligi, u kojoj Barca ima ogromnu prednost, pa će proljeće za njega biti period prilagođavanja, i to bez velikog rezultatskog pritiska, što je svakako prednost za Brazilca.

[su_no1forfootball]

Ipak, neki španjolski mediji pišu da nisu svi srećni zbog dolaska Coutinha i njegove plate od 14 milijuna eura. Podsjetimo, sa svim bonusima, Blaugrana će Redsima isplatiti 160 milijuna eura za brazilskog reprezentativca.

Tako Diario Gol navodi da se Iniesta nije ni pozdravio sa Coutinhom, što insinuira da je nezadovoljan dovođenjem igrača koji će mu u dogledno vrijeme oduzeti mjesto u timu.

40 milijuna eura bonusa u Coutinhovom transferu. Što sve obuhvaća?

LIVERPOOL PRONAŠAO ZAMJENU ZA COUTINHA: 25-godišnji igrač svjetske klase stiže na Anfield?

Legendarni igrač Barce je već u poznim nogometnim godinama, te katalonski klub već duže vrijeme razmišlja o njegovoj zamjeni.

Iniesta je potpisao doživotni ugovor sa Barcelonom, ali mnogi vjeruju da je to simboličan potez i da će on na ljeto napustiti Camp Nou u potrazi za minutažom.

Sjajni veznjak je za Barcelonu odigrao oko 650 utakmica i osvojio 30 trofeja. Zanimljivo, on nije bio navođen kao igrač koji se bunio zbog Coutinhove plate, navodno su tu pobunu predvodili Pique i Busquets koji su smatrali da je Brazilac dobio previše novca i da će to narušiti odnose u svlačionici.

Doduše, Iniesta i Pique su poželjeli Brazilcu dobrodošlicu na Twitteru, tako da ova saznanja španjolskog medija svakako treba uzeti sa dozom rezerve.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!