NaslovnicaVijestiJedan igrač Reala se nije radovao golu Ronalda!

Jedan igrač Reala se nije radovao golu Ronalda!

Jedan igrač Reala se nije radovao golu Ronalda, primijetili su španjolski novinari tokom četvrtfinalne utakmice između Juventusa i Reala u Torinu.

99717346

Portugalac je u 3. minutu na asistenciju Isca donio prednost “kraljevskom klubu”, a o spektakularnom drugom golu najboljeg igrača Reala dan poslije utakmice priča cijeli svijet, I sam Ronaldo je izrazio zahvalnost reakciji navijača u Torinu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Bio je to nevjerojatan trenutak za ekipu. Hvala, grazie, Italija. Hvala svim fantastičnim navijačima Juventusa. Ono što su učinili za mene je neopisivo. To mi se još nije dogodilo u karijeri. Jednostavno nestvarno, nevjerojatno”, istaknuo je Ronaldo.

Dva gola postignuta na spomenutoj utakmici bila su njegov 13. i 14. u Ligi prvaka ove sezone, odnosno 121. i 122. u europskim natjecanjima, od čega 119. u LP.

ANALIZA 1/4 FINALA – Ronaldo, Salah i autogolovi…

Guardiolin ego vs. Kloppov heavy metal nogomet

O sjajnom pogotku makazicama, portugalski as je rekao: “Bio je to nevjerojatan gol, vjerojatno najljepši u mojoj čitavoj karijeri. Gol koji će ostati u sjećanju. Čekao sam dugo na takav trenutak, sinoć sam imao priliku i iskoristio sam ju. Vrlo sam zadovoljan i sretan zbog cijele momčadi i zbog sebe “, rekao je golgeter Reala.

Nakon postignutih golova na utakmici protiv Juventusa, Ronaldo je postao igrač koji se u 10 uzastopnih utakmica u LP upisao u strijelce, što nijednom drugom igraču nije pošlo za rukom.

“Nisam znao za to. Drago mi je zbog toga jer volim igrati Ligu prvaka. Sretan sam, to je uistinu sjajan učinak. No, očekuje nas još jedna utakmica u Madridu, Juventus je težak protivnik “, zaključio je 32-godišnjak.

Svi rezervni igrači madridskog kluba skočili su na noge i pozdravili fenomenalnog Portugalca… Svi osim jednog igrača koji se nije radovao golu Ronalda – Garetha Balea, reprezentativca Walesa.

Napadač Real Madrida prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa odgledao je sa klupe za rezervne igrače, a španjolski novinari su primijetili da je izostala njegova reakcija kod jednog od dva gola Cristiana Ronalda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!