NaslovnicaVijestiDa li će Neuer biti broj jedan naredne sezone: Rummenigge govorio o...

Da li će Neuer biti broj jedan naredne sezone: Rummenigge govorio o budućnosti jednog od najboljih vratara na svijetu

Prvi čovjek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge umiješao raspravu oko Manuela Neuera i budućeg Bayernovog golmana Alexandera Nubla, koji se bavarskog gigantu priključuje na ljeto.

neuer propušta

Situacija s golmanima u Bayernu zabavlja njemačku nogometnu javnost već nekoliko tjedana. Manuel Neuer, prvi golman kluba, jasno je dao do znanja klubu da nije spreman dijeliti svoje minute s već potpisanim Aleksandrom Nublom iz Schalkea. Očekuje se da će Nubel dobiti garancije da će sljedeće minute dobiti minute, bilo to u kupu ili Ligi prvaka.

Nekada igrao u Premier ligi i La Ligi a danas sa lisicama na rukama zbog trgovine drogom!

Nastala je konfuzija koju će uprava kluba morati riješiti. Karl-Heinz Rummenigge, koji vodi klub, objasnio je Nubleov dolazak s poslovnog stajališta.

“Bili bismo potpuno ludi da nismo takvog golmana uzeli besplatno. Hasan Salihamidžić je to dobro učinio”, rekao je Rummenigge.

Što to znači za Manuela Neuera, vidjet ćemo. No, Neuer, pak, u Rummeniggeu ima velikog obožavatelja.

“Trener će odlučiti tko će se braniti. Poštujem Seppa Meiera i Olivera Kahna. Bili su vrhunski. Ono što pokazuje Manuel Neuer je nešto drugo. On je ulogu vratara odveo na novu razinu. Najbolji je golman svih vremena. “

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!