NaslovnicaVijestiJedan od ključnih igrača Chelseaja uskoro napušta klub, unatoč tome što ga...

Jedan od ključnih igrača Chelseaja uskoro napušta klub, unatoč tome što ga Maurizio Sarri želi zadržati!

Prema pisanju engleskih medija, čenici Chelseaja strahuju kako bi jedna od najvećih zvijezda kluba mogla otići na kraju sezone, a riječ je o Davidu Luizu, unatoč tome što je ove sezone jedan od ključnih igrača u timu Maurizija Sarrija.

David Luiz blizu odlaska iz Chelseaja

Brazilski defanzivac je pomalo pao u zaborav dok je klub vodio Antonio Conte, ali otkako je stigao Sarri, postao je jedan od najvažnijih igrača u sistemu koji talijanski stručnjak preferira. Ipak, njegov ugovor ističe na kraju trenutne sezone, a kako navode engleske novine The Mirror, čelnici kluba su mu spremni ponuditi samo kratkoročno produženje istog. Naime, već nekoliko godina na Stamford Bridgeu važi politika nuđenja kratkoročnih ugovora igračima starijim od 30 godina, a pregovori još uvijek nisu počeli između čelnika kluba i Brazilca.

Luiz, koji ima 31 godinu, već u januaru će imati dozvolu da započne pregovore sa klubovima koji ga žele dovesti sljedećeg ljeta. Unatoč tome što impresionira svojim nastupima ove sezone i tome što ga Sarri pod svaku cijenu želi zadržati, Chelsea će po svemu sudeći uskoro morati dovesti novog igrača na toj poziciji, jer je teško za očekivati kako će pristati na ugovor u trajanju od godinu dana.

Na pitanje novinara da li bi prihvatio taj jednogodišnji ugovor, Luiz je odgovorio: “Još uvijek pregovaramo, sačekat ćemo još. Vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti. Međutim, volim ovaj klub i svi znaju da želim ostati.” Nakon što je prošle sezone nastupio samo deset puta u Premier ligi, u dosadašnjem dijelu ove sezone već je nadmašio tu cifru, te ima 15 nastupa, a postigao je i jedan gol. On se na Stamford Bridge stigao iz Paris Saint-Germaina u ljeto 2016. godine za 35 miliona eura, nakon što je već prethodno nastupao u dresu ‘Plavaca’ u periodu od 2011. do 2014. godine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!