NaslovnicaVijestiJedan od najboljih europskih sudaca odlazi u kinesku Superligu?

Jedan od najboljih europskih sudaca odlazi u kinesku Superligu?

Kako pišu engleski mediji, vodstvo kineske Superlige želi dovesti jednog od najboljih europskih sudaca Marka Clattenburga, koji sudi u engleskoj Premier ligi.

Jedan od najboljih europskih sudaca odlazi u kinesku Superligu

U utorak je Clattenburg proglašen najboljim sucem na svijetu od strane FIFA-e u okviru Globe Soccer dodjeli nagrada, koja se održala u Dubaiju.

Vodstvo kineske Superlige je poslalo mnoge predstavnike na tu dvodnevnu nagradu kako bi uspjeli nagovoriti jenog od najboljih sudaca svih vremena da počne suditi i u Kini.

Vjeruje se da su Clattenburgu, koji je sudio finale Lige prvaka ove godine, kao i finale Europskog prvenstva u Francuskoj, Kinezi spremni ponuditi ogromne premije ukoliko odluči prihvatiti ponudu.

Ovaj potez nije iznenađujuć, s obzirom da ‘kineski novac’ u posljednjih par godina preuzima jednu od vodećih uloga u svjetskom nogometu. Nogomet u Kini je opterećen nizom namještanja utakmica i korupcijskih skandala, te kineski nogometni savez dovođenjem jednog od najboljih trenera svijeta želi popraviti situaciju.

Dolaskom 41-godišnjeg Clattenburga, počela bi nova era kineskog nogometa, a njegovim stopama bi mogli krenuti i drugi poznati suci iz Liga petice.

Klubovi iz Superlige su u posljednjih par godina potrošili mnogo novca na europske igrače, koji nisu mogli odoljeti multimilionskim ugovorima. Posljednji u nizu je vezni igrač Chelseaja, koji je prije par dana otišao u istočnu Aziju za čak 50 miliona funti.

[su_euro_soccer_bonus]

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!