NaslovnicaVijestiJedan od najboljih trenera u Premiershipu stao u obranu Rooneyja

Jedan od najboljih trenera u Premiershipu stao u obranu Rooneyja

Kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney već danima se nalazi na udaru medija zbog fotografija na kojima je u alkoholiziranom stanju, a koje su osvanule samo dan nakon meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na kome je predvodio reprezentaciju Engleske. Jedan od najboljih trenera Premiershipa, Jurgen Klopp stao je u obranu Rooneyja.

waynerooneyenglandvscotlandfifa2018d3m26eru1enx-640-x-427

Naime, poslije pobjede nad Škotskom (3:0), Rooney je zbog problema s koljenom dobio dozvolu da se vrati u klub, ali je on usput svratio na svadbu s koje su se pojavile slike na kojima je kapiten ”crvenih vragova” vidno pijan. Ulje na vatru dodali su pojedini gosti koji tvrde da je Rooney te večeri bio toliko pijan da nije mogao sastaviti rečenicu.

Iako ga mnogi ljubitelji nogometa osuđuju zbog ovog čina, u Rooneyjevu obranu stao je menadžer Liverpoola Jürgen Klopp.

“Da li je itko vidio Rooneyja kako pije?! Nekada mi je zaista žao današnjih igrača. Mi u nogometu zarađujemo mnogo novca, bavimo se onim što volimo i mnogi zbog toga zaboravljaju da smo u suštini obični ljudi.”, naglasio je njemački stručnjak na klupskoj konferenciji za medije.

Klopp, jedan od najboljih trenera, je potom napravio zanimljivo usporedbu s nogometašima koji danas vrijede za nogometne legende, a radili su mnogo gore stvari izvan terena.

“Sve te zvijezde svjetskog nogometa kojima se danas toliko divimo pili su kao smukovi i pušili kao nenormalni, pa su i dalje bili dobri igrači. Nedavno sam vidio fotografiju njemačkih reprezentativaca kako uživaju u jednom restoranu u Rimu. Nijedan od njih nije držao čašu u ruci, ali zar zaista mislite da nisu pili?”, upitao je Klopp prisutne medije.

Rooney se u srijedu javno ispričao zbog svog postupka, uz obrazloženje da takvo ponašanje ne priliči nekome tko je na njegovoj poziciji. Kapetan Manchester Uniteda i nacionalne momčadi Engleske posebno se izvinio svojim najmlađim fanovima koji su vidjeli spomenute fotografije.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!