NaslovnicaVijestiJedan od najvažnijih Mourinhovih igrača želi da napusti United

Jedan od najvažnijih Mourinhovih igrača želi da napusti United

“Jedan od najvažnijih igrača Uniteda”, kako je to Mourinho nedavno izjavio, želi da napusti United, a već ima ozbiljne ponude na stolu.

želi da napusti United

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Marouane Fellaini napušta Old Trafford u siječnju, šest mjeseci prije isteka ugovora, piše britanski Express.

Visoki Belgijanac odbio je da produži saradnju sa Unitedom i okrenuće se potrazi nove sredine, a već ima ozbiljnu ponudu iz Kine.

Fellaini je nezadovoljan minutažom kod menadžera Josea Mourinha, prednost kod Portugalca imaju Nemanja Matić, Paul Pogba i Ander Herrera, zbog čega belgijski reprezentativac želi da ode u drugi klub. Fellainiju je ovo peta sezonu u Manchester Junajtedu.

[su_premierleague]

Mourinho je u rujnu nakon pobjede Manchester Uniteda nad Baselom izjavio kako je veznjak “jedan od njegovih najvažnijih igrača”, međutim, Belgijanac je u drugom dijelu sezone propustio veliki broj utakmica, dobar dio njih i zbog ozljede.

“Uvijek sam govorio isto o Fellainiju, on je igrač sa posebnim kvalitetima, velikog radijusa kretanja na terenu, on je jedan od mojih najvažnijih igrača”, rekao je tada Jose Mourinho.

Mourinho: 300 milijuna nam je malo, oni kupuju bekove po cijeni napadača!

Transfer glasine: United ruši rekord kupovinom igrača iz Juventusa, defanzivac Burnleya na meti velikana, napadač PSV-a zaludio nogometnu tržnicu

Fellaini je juniorske godine odradio u nekolicini belgijskih klubova, prije nego je 2006. godine potpisao prvi profesionalni ugovor s Standard Liègeom. Nakon dvije godine u klubu, Fellaini odlazi u engleski Everton, gdje igra punih 8 godina pod vodstvom Davida Moyesa i postaje jedan od najboljih defenzivnih igrača Premiershipu.

[su_bet365_app]

Kada je Moyes prešao u Manchester United, Fellaini je u rujnu 2013. godine doveden za ukupno £27,500,000. Za reprezentaciju je debitirao 2007. godine.

Manchester United je današnjim remijem protiv Burnleya umanjio ionako gotovo nikakve šanse za naslov, jer sada za vodećim Cityjem zaostaju 12 bodova, ali i uz utakmicu više, pošto njihovi gradski rivali gostuju Newcastleu. Iduću utakmicu United igra na Old Traffordu protiv Southamptona u subotu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!