NaslovnicaVijesti(VIDEO) Na današnji dan prije dvije godine: Gareth Bale je postigao jedan...

(VIDEO) Na današnji dan prije dvije godine: Gareth Bale je postigao jedan od najboljih golova u povijesti Lige prvaka!

Prije dvije godine, Gareth Bale je postigao jedan od najboljih golova u povijesti Lige prvaka u finalu protiv Liverpoola.

Gareth Bale je postigao

Nekoliko minuta nakon što je ušao kao zamjena u Kievu, sa rezultatom od 1-1, zvijezda Real Madrida Gareth Bale je postigao gol i doveo svoj tim u vodstvo.

Marcelo je ubacio loptu sa strane, a Bale ju je odlično procijenio i postigao nevjerojatan pogodak.

Zinedine Zidane i Gareth Bale nikada nisu imali produktivan odnos, ali Francuz, koji zna nešto o postizanju svjetskih golova u finalima Lige prvaka, nevjerojatno je reagirao na Velšaninov gol. Pogledajte ispod najbolje detalje iz te utakmice, kao i reakciju Zidanea!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!