NaslovnicaVijestiJEROME BOATENG OTKRIO: Evo što je preko telefona rekao Jose Mourinhu kada...

JEROME BOATENG OTKRIO: Evo što je preko telefona rekao Jose Mourinhu kada je transfer u United propao

Jerome Boateng otkrio. Evo što je preko telefona rekao Jose Mourinhu kada je transfer u United propao. Jose Mourinhova borba na transfer tržištu ovog ljeta je dobro dokumentirana. Jedna pozicija koju je očajnički pokušavao pojačati bila je obrambena.

Jerome Boateng otkrio

Vjeruje se da je želio dovesti Tobya Alderweirelda, Harry Maguirea i Yerry Minu, ali nije uspio niti u jednom.

Kad je vrijeme prijelaznog roka bilo na isteku, Mourinho je još uvijek želio potpisati obrambenog igrača, Portugalski menadžer je gledao na drugim mjestima.

Jedan čovjek koji je u posljednjim danima prijelaznog roka bio jako povezan sa Manchester Unitedom je bio igrač Bayerna Jerome Boateng.

[su_watch_live_football]

Njemački branič se dokazao kao igrač svjetske klase u posljednjih nekoliko godina, a Mourinho je vjerovao da će ga uspjeti dovesti na Old Trafford.

No, dogovor se nikada nije dogodio između Uniteda i Bayerna. Zašto točno taj potez nije uspio?

Boateng se sada otvorio o neuspjelom transferu. Podsjetio je zašto njegov transfer u Manchester United nije uspio i što je na telefon rekao Mourinhu kada ga je informisao o odluci.

“Imao sam upite PSG-a i Manchester Uniteda”, rekao je Boateng za Bild.

“Nisam htio samo pobjeći od Bayerna, ali bio sam oduševljen da pokušam novi izazov.”

[su_bet365_100bonus]

“U Bayernu se osjećam dobro, to je jedan od najvećih klubova na svijetu.”

“Pozvao sam Jose Mourinha, rekao sam mu da je njegov interes za mene čast i zahvalio sam mu što se tako trudio za mene.”

“Objasnio sam Joseu da je teško napustiti Bayern, i ako to učinim, sve mora biti na mjestu u klubu.”

Dakle, to je glavni razlog. Čini se da je Mourinho nastojao postići dogovor za njemačkog internacionalca, ali je odbio pridružiti se, jer sve nije bilo na mjestu na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!